Ali Taran'ın Eski Eşinden İlginç İddia - Son Dakika
Magazin

Ali Taran'ın Eski Eşinden İlginç İddia

Ali Taran\'ın Eski Eşinden İlginç İddia

Ayşe Özyılmazel ile evlenen Ali Taran'ın 24 yıllık eski eşi Selma Ann Desmond ilginç açıklamalarda bulundu.

30.09.2011 13:00  Güncelleme: 17:29

Ayşe Özyılmazel ile evlenen Ali Taran'ın 24 yıllık eski eşi Selma Ann Desmond ilginç açıklamalarda bulundu.

Selma Ann Desmond'un iddiası şöyle:

"Şok geçiriyorum. İlaçlarım için gerekli parayı ödemiyor. Bu nasıl bir beladır. Ben iyileşmeye çalışıyorum o beni hasta etmek için elinden geleni yaptı, yapmaya devam ediyor. İlaçlar olmadan nasıl iyileşeceğim?

Yıllar önce hediye edilmiş mallarım var. Kendisininde birden fazla malı vardır. Mahkeme kararıyla her türlü ilaç giderlerimi ödemekle sorumlu. Bu tavrı alarak benim ölmemi istediğini düşünüyorum. İtirazı olan var mı? Sessiz kalmak, alttan almak, artık salaklık derecesine giriyor."

ALİ TARAN'DAN AVUKATI ARACILIĞI İLE CEVAP

İşte Ali Taran'ın avukatının yaptığı açıklama:

Müvekkilim Ali Adnan Taran'ın, Selma Ann Desmond'un 'sağlık harcamalarını karşılamadığı'na ilişkin medyada yer alan haberler asılsızdır.

T.C. Bakırköy Aile Mahkemesi Hakimliği tarafından 2011/539 Esas-2011/511 Karar numası ile verilen ve " …aylık 20.000 TL yoksulluk nafakasının davacıdan alınıp davalıya verilmesine…" ayrıca " Tarafların anlaşmaları gereğince davalının içinde bulunduğu sağlık sorunları devam ettiği hayat boyunca, davalının özel sigorta şirketiyle halen devam etmekte olan sağlık sigortasını her yıl yenilemesine, sigorta kapsamı dışında kalan söz konusu sağlık sorunu ile ilgili harcamalarını davacının karşılayacağının karara dercine" diye açıklanan karar doğrultusunda, müvekkilim karardan doğan yasal sorumluluklarını eksiksiz yerine getirmektedir. Buna dair belgeler ilgili sigorta şirketi, doktor, hastane, klinik ve eczanelerde ve tarafımızda mevcuttur. 

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Ali Adnan Taran

Vekili

Av. Neşe Korkmaz Oktay

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ali Taran'ın Eski Eşinden İlginç İddia - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement