Alparslan Büyük Selçuklu son bölümde neler oldu? Vaspurakan'ın fethi için yeni planlar yapıldı - Son Dakika
Magazin

Alparslan Büyük Selçuklu son bölümde neler oldu? Vaspurakan'ın fethi için yeni planlar yapıldı

Alparslan Büyük Selçuklu son bölümde neler oldu? Vaspurakan\'ın fethi için yeni planlar yapıldı

Her pazartesi ekranlara gelen Alparslan Büyük Selçuklu'nun 21 Mart tarihli son bölümünde Kurduğu tertiple Büst'e girip Bozan'ın kellesini alarak tahta oturan Alparslan'ın Yınal ile karşı karşıya gelmesi çarpıcı gelişmeler arasında yer aldı.

22.03.2022 08:58  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT 1 ekranlarında seyirci karşısına çıkan Alparslan Büyük Selçuklu'nun 21 Mart akşamı yayınlanan 18. bölümünde Alparslan'a karşı yapılan saldırı sonrası onlarca şehit verilmesi ekranlara damga vurdu. Dizinin final anında Dukas'a karşı Alparslan'ın yaptığı hamle dikkat çekti.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 18. BÖLÜM

Kurduğu tertiple Büst'e girip Bozan'ın kellesini alarak tahta oturan Alparslan'ın artık Vaspurakan ile arasında hiçbir engel kalmadı. Alparslan, Vaspurakan hedefleri için neler yapacak? Büst'te Çağrı Bey adına hutbe okutup sikke kestiren Alparslan, Yınal ile karşı karşıya gelecek mi? Yınal bu durumdan rahatsızlığını Sultan Tuğrul'a söyleyecek mi? Karmatilerin yüce natık dediği Bozan'ı öldürüp ablasının öcünü alan Alparslan, obada nasıl karşılanacak? Karmati saldırısı neticesinde ağır yaralanan Nizamülmülk'ün başında bekleyen Akça'nın sırrı şifa olacak mı?

Alparslan Büyük Selçuklu son bölümde neler oldu? Finalde Alparslan'ın hamlesi dikkat çekti

Şehver'in kendi hatası sebebiyle öldüğünü anlayan Karaca bunu Süleyman'a söyleyecek mi? Süleyman bunu öğrenirse nasıl bir tavır alacak? Vaspurakan Valisi olan Dukas'ın uygulamaya koyacağı yeni kurallar neticesinde Kekavmenos ve Diyojen farklı yollara başvurmak zorunda kalırken, Alparslan Vaspurakan'ın fethi için yeni planlar yapacak. Bozan ile iş birliği içerisinde olan Bizans, Bozan'ın ölümünden sonra Selçuklu tehlikesinden kurtulmak için hangi yollara başvuracak? Selçuklu'nun saldırısını mı bekleyecek, yoksa başka planları mı var?

Son Dakika Magazin Alparslan Büyük Selçuklu son bölümde neler oldu? Vaspurakan'ın fethi için yeni planlar yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement