Doğa Bekleriz: Amacım Beylere Yemek Yaptırmak - Son Dakika
Magazin

Doğa Bekleriz: Amacım Beylere Yemek Yaptırmak

Doğa Bekleriz: Amacım Beylere Yemek Yaptırmak

'Doğa'yla Haydi Bakalım' isimli bir yemek programı yapmaya hazırlayan Doğa Bekleriz, ''Hedefim mutfakla arası iyi olan beylere yemek yaptırmak'' dedi.

19.09.2013 06:03  Güncelleme: 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğa Bekleriz, yeni bir yemek programıyla ekranlara dönüyor. Bekleriz; 23 Eylül'de, Kanal 7'de başlayacak 'Doğa'yla Haydi Bakalım' isimli program için çok heyecanlı olduğunu söyleyor. Programında hoş sohbetler eşliğinde yöresel yemeklerin hazırlanmasına yardımcı olacağını belirten Bekleriz'in anlattıkları..

TEMPOMUZ ÇOK YOĞUN

Uzun süredir ekranlardan uzaktım. Bu süreçte, kendimi değerlendirdim, geleceğe yönelik planlar yaptım. Ayrıca çocuk onkoloji bölümünde gönüllü ablalık görevi üstlendim.

Bu projenin nasıl gerçekleştiğine gelecek olursak... Ben ezelden beri yemek yapmayı çok severim. Bizler Boşnak olduğumuz için evde de hep yemek konuşulur. Bizim için yemek; sadece doymak için yapılmaz, aynı zamanda bir keyif unsurudur da.

Programın formatı ise şöyle; Türkiye çapında birçok il, ilçe ve köye gidiyoruz. Oldukça yoğun bir tempomuz var. Yol ve hava şartları gibi engeller olabiliyor ama ben ve ekibim hepsinin üstesinden geliyoruz.

YEMEK SEÇMEM BEN

Bu programla yemek yapmayı bilmeyen kadınlara da yol göstermeyi amaçlıyorum. Ayrıca mutfak ile arası iyi olan beylerin, bu program aracılığıyla mutfağa girmelerini ve bugüne kadar zor bildikleri yemekleri denemelerini istiyorum.

Şimdiye kadar gittiğimiz evlerde bize ikram edilen yemeklerden yemek istemediğimiz zamanlar olmadı ama ben günlük hayatımda da yemek seçen biri değilim. Eğer böyle bir durum olursa, nezaketen bir lokma da olsa tatmaya gayret ederim. Her yörenin lezzetini tatmaktan keyif alıyorum.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Doğa Bekleriz: Amacım Beylere Yemek Yaptırmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement