Angelina Jolie, "Brad'i protesto etmek için soyundum" deyip çıplak poz verdi - Son Dakika
Magazin

Angelina Jolie, "Brad'i protesto etmek için soyundum" deyip çıplak poz verdi

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, bir dergi için kamera karşısına geçti. Dergi için çıplak pozlar veren Jolie, "Brad'i protesto etmek için soyundum" dedi.

06.11.2019 19:52  Güncelleme: 20:12

Ünlü oyuncu Angelina Jolie, Solve Sundsbo'nun çektiği fotoğraflarla Harper's Bazaar dergisine kapak oldu. 44 yaşındaki Amerikalı oyuncu Jolie, dergi için üzerine bir tül giyerek çıplak poz verdi.

Röportajda Brad Pitt ile ilgili de konuşan Jolie, "Çocuklarım 18 yaşına girer girmez farklı ülkelerde yaşamayı çok istiyorum ama şu anda babaları nerede yaşamayı seçiyorsa ben de o ülkede yaşamak durumundayım" ifadelerini kullandı.

ÇIPLAK POZLARI PROTESTO İÇİN VERMİŞ

Öte yandan dünyaca ünlü oyuncu verdiği pozlar ile ilgili olarak ise eski eşi Brad Pitt'i protesto etmek için bu şekilde kamera karşısına geçtiğini söyledi.

BRAD BİTT'TEN 2016 YILINDA BOŞANMIŞTI

Angelina Jolie, 2014 yılında evlendiği aktör Brad Pitt'ten 2016 yılında boşanmıştı. Çiftin ayrılık nedeniyle ilgili pek çok iddia atılmıştı. 44 yaşındaki altı çocuk annesi Jolie, Awards Chatter'a verdiği röportajda "yaşanmışlıkların" Brad Pitt ile ayrılmalarına sebep olduğunu itiraf etmişti.

Angelina Jolie,
Angelina Jolie,
Angelina Jolie,
Angelina Jolie,
Angelina Jolie,
Angelina Jolie, "Brad\'i protesto etmek için soyundum" deyip çıplak poz verdi

Son Dakika Magazin Angelina Jolie, 'Brad'i protesto etmek için soyundum' deyip çıplak poz verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • İmam hatip li kız: Bir yetişkin erkek .isterse 10 zevce alabilir adaleti olmak şartıyla 2 11 Yanıtla
    alper: umarım senin üstüne 9 tane daha alırlarda görürsün o zaman ne demek oldugunu. ezik 8 0 Tansel: 4 olmasın o 6 0 Rizeli: Bana bak islam düşmanı KFİR kendince incir çekirdeği kadar beyninle müslümanlarla dalga geçme.Sendenden yada senin gibilerden eş olmaz anca cariye olur. 2 1 BUNE YA ???: EVET EVET O BELGESELİ BENDEDE İZLEDİM ABUDABİ KERTENKELESİ O 1 1
  • Şalvarlı hoca: Nevsim uyandı bu fotoğraf la 0 11 Yanıtla
    Hocaya yardım : Hoca sende 4 karı vardir zaten culi sana bakmaz günde 4 iyidir :)) 7 5 Hocanın müridi: Hocam cariye olarak alırsın malum 4'üdoldurmuşsundur seni hınzır 5 1
  • Isimsiz: Brad Pittinde cok umrumda 9 1 Yanıtla
  • Site imamı : Ben bakmim abdestim kaçar 7 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement