Ankaralı Namık'ın Ölümüyle İlgili Sır Perdesi Aralandı - Son Dakika
Magazin

Ankaralı Namık'ın Ölümüyle İlgili Sır Perdesi Aralandı

"Ankaralı Namık" olarak bilinen 39 yaşındaki şarkıcı Namık Uğurlu'nun ölüm nedeninin "kaza sonucu düşme" olduğu belirlendi.

04.03.2016 11:35  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Uğurlu'nun 18 Ekim 2015'te ölümüne ilişkin soruşturma başlatmıştı. Cumhuriyet Savcısı Turhan Elbistan tarafından yürütülen soruşturmada, takipsizlik kararı verildi.

Kararda, 39 yaşındaki Uğurlu'nun, Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etapta 10. kattaki evinin balkonundan, bina duvarına yakın mesafede çim zemine düştüğü kaydedildi.

OLAY GÜNÜ EŞİ VE ÇOCUKLARIYLA YEMEK YEMİŞ

Daha önce trafik kazası geçirdiği, bu nedenle kaburgasının kırık olduğu bildirilen Uğurlu'nun, tanık ifadelerine göre ekonomik ve ruhsal sorunu ya da intihar edecek bir durumunun bulunmadığı vurgulanan kararda, şarkıcının olay günü eşi ve çocuklarıyla yemek yediği, bir süre sonra 6 yaşındaki kızını uyutmak için odasına götürdüğü belirtildi.

Ardından oğlunun, Uğurlu'nun evde olmadığını fark ettiği bildirilen kararda, sonrasında ise aile üyelerinin, şarkıcının düştüğünü gördükleri ifade edildi.

EŞİ, İNTİHAR ETTİĞİNİ DÜŞÜNMÜYOR

Soruşturma sırasında ifadesi alınan Nebahat Uğurlu'nun, kocasıyla aralarında geçimsizlik olmadığını ve eşinin intihar ettiğini düşünmediğini söylediği aktarıldı.

KARAR: KAZA SONUCU DÜŞME

Kararda, "Olayın kaza sonucu düşme olarak değerlendirildiği, ölüm zamanı ve sebebi ile maktulün kimliğinin belirlenerek otopsiden amaçlanan sonuçların elde edildiği, olayda başkasının kusur ve etkisi saptanmadığı anlaşılmakla, olaya ilişkin kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi" ifadesi kullanıldı.


Ankaralı Namık\'ın Ölümüyle İlgili Sır Perdesi Aralandı
Kaynak: AA

Son Dakika Magazin Ankaralı Namık'ın Ölümüyle İlgili Sır Perdesi Aralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • ANTİ AKP: CUMHURİYET TARİHİNDE DİNİ SİYASETE ALET EDEREK VATANDAŞLARIMIZIN MANEVİ DUYGULARINI KULLANMAK SURETİYLE PRİM YAPAN TEK PARTİ AK PARTİDİR... 48 26 Yanıtla
  • şule: AKP kadar taş düşsün kafanıza kıymet bilmez varlıklar 44 23 Yanıtla
  • memet paşa: Denizin yeli var Akpnin yalani var 19 27 Yanıtla
  • mülayim: Akpnin düzmecesi 25 21 Yanıtla
  • Lodos: Akp nin parmağı vardır 10 24 Yanıtla
  • AKSEKILI YORUK: Bende akp.nin yalanlarina aldanan sazanlar gibi yuttum..... 12 12 Yanıtla
  • caysaati: Bir bardak cay icinde sonra yorum yapin 23 0 Yanıtla
  • millyoner: bonzaiden oldugunu neden aciklamiyorlar kerizmiyiz biz dustu oldu yok yaaa 14 8 Yanıtla
  • Kartal: Ya öyle bir millet olmususki ölmus adamin arkasindan dahi konusuyoruz cok mu zor allah rahmet eylesin demek yaziklar olsun size allah rahmet eylesin mekani cennet olsun 21 0 Yanıtla
  • realist81: Karninda agri olan AKP kahrolsun antiakp vs bu ne hazimsizlik arkadas habere bak yorumlara bak bu hazimsizlik uzun yillar surecek maalesef dostlar sizde biliyorsunuz bizde gulup gececegiz bilin istedim 13 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement