Arka Sokaklar 417.Bölüm Fragmanında Tunç Ölüm Döşeğinde! - Son Dakika
Magazin

Arka Sokaklar 417.Bölüm Fragmanında Tunç Ölüm Döşeğinde!

Arka Sokaklar 417.bölüm fragmanı yayınlandı. 417.bölüm fragmanında uyuşturucu bağımlısı Tunç'un hayatı büyük tehlikede. Arka Sokaklar 416.bölümde ne oldu ve 417.bölümde neler yaşanacak...

12.11.2016 11:08  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen Tunç'un hayatı bu sefer çok daha büyük bir tehlikenin içinde. Alevler içerisinde kalmış Tunç'u babası Mesut Komiser kurtarmaya çalışıyor. Aksiyonun tavan yaptığı 417.bölüm aynı zamanda yürekleri dağlıyor.

416.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Mesut ve Tunç'un büyük kavgasından sonra, Tunç hastanenin acil servisindedir. Pansuman yapılır. Babasına olan öfkesi ve nefreti gittikçe artmaktadır. Mesut oğlunu, hayattaki tek varlığını nasıl kurtaracağının, evladını nasıl geri kazanacağının bir yolunu bulmanın peşindedir. Selin, bu dönemde Mesut'un yanında yerini alır.

Arka Sokaklar 417.Bölüm Fragmanında Tunç Ölüm Döşeğinde!

Rıza Baba, hastaneye gelip Tunç ile görüşür ve hastanedeki pansumanından sonra Rıza Babanın evine götürülür. Uyuşturucu kullanmaktan mahkemeye çıkacağı güne kadar Ali abisi ve Pınar ablasının gözetimi altında kalacaktır. Mahkemeden çıkan karar rehabilitasyon merkezine gönderilerek tedavi görmesidir. Eğer tedaviyi ret eder ya da kaçarsa, 5 yıla yakın hapis cezası alacaktır.

TUNÇ YANGINDAN SAĞ ÇIKACAK MI? ÇIKSA BİLE HAPİSHANEYE GİRECEK Mİ? MESUT KOMİSER KURTULACAK MI?

Arka Sokaklar 417.bölümü 18 Kasım Cuma günü saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak.

Arka Sokaklar 417.Bölüm Fragmanında Tunç Ölüm Döşeğinde!

Son Dakika Magazin Arka Sokaklar 417.Bölüm Fragmanında Tunç Ölüm Döşeğinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement