Şarkıcı Atiye Tacize Uğradı - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Atiye Tacize Uğradı

Şarkıcı Atiye Tacize Uğradı

İstanbul Bebek'te taksiye binen genç şarkıcı Atiye, madde bağımlısı gençlerin cama vurması ve kapıyı zorlamaları ile çok korktu.

03.02.2014 15:03  Güncelleme: 16:59

İstanbul gecelerinde son dönemde yaygınlaşan madde bağımlısı çocukların tacizine uğrayan ünlülere yeni bir isim daha eklendi.

MADDE BAĞIMLISI GENÇLER ETRAFINI SARDI

Songül Öden, Ece Erken'den sonra önceki gece de popçu Atiye, madde bağımlısı gençlerin aracının etrafını sarması ile korkulu dakikalar yaşadı. Babası ile Bebek Balıkçısı'nda 3 saate yakın oturan Atiye, çıkışta kendisini almaya gelen mütevazı aracına bindi.

KAPIYI ZORLADILAR

Yola koyulan Atiye, oturduğu tarafa doğru hamle yapan madde bağımlısı gençlerin cama vurması ve kapıyı zorlamaları ile çok korktu.

 



Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Şarkıcı Atiye Tacize Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANTEPLİ: FANATİKAKPLİ ADAMLARIN KOLUNU KÖKTEN KOPARACAGINA SEN O İŞE YARAMAYAN KAFANI KOPAR AT.O İNSANLARDA ANNE BABA EVLADI ONLARINDA KALPLERİ VAR.İNSANLAR HAYAT ONLARA ZALİM OLMUŞSA SENİN GİBİ ANNE BABA KORUMACILIGINDA DEGİLSELER DOĞUŞTAN ŞANSLI DEĞİLSELER BU ONLARIN SUÇU DEĞİL REHABİLİTASYON MERKEZİ AÇMAYAN ONLARA BAKMAYAN DEVLETİN AYIBIDIR.ONLARDAN KORKACAK BİŞEY YOK ÇOGU İNSANDAN DAHA İYİLERDİR HELEDE KOL KIRICI AKPLİ SENDEN ÇOK İYİLERDİR.BU TOPLUMUN AYIBIDIR.KÖPEKLERE BARINAK YAPTIRIYORUZ AMA ALLAHIN EN DEĞERLİ OLARAK YARATTIĞI VARLIGA AYNI HASSASİYETİ GÖSTERMİYORUZ HERKES KENDİNE BAKSIN ÖNCE.... 1 2 Yanıtla
  • fanatikAKPLİ: o koklarken elimde satır olsa kokladığı kolu ortasından kesicem yemin ediyorum. bunları hitler gibi fırınlarda yakmak lazım. nası olsa vatana millete hayırları yok ! 0 0 Yanıtla

Advertisement