Avşar Kızı Yeni İmajı Nefes Kesti - Son Dakika
Magazin

Avşar Kızı Yeni İmajı Nefes Kesti

Avşar Kızı Yeni İmajı Nefes Kesti

Pepsi'nin çekimleri için kamera karşısına geçen Hülya Avşar, seksi pozlarıyla göz doldurdu.

06.10.2011 10:10  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pepsi yeni kampanyasında; Pepsi pet ürünlerinin kapakları altındaki şifreleri 5757'ye SMS'le yollayan herkese günlük 30 dakika, 30 SMS ve 30 MB cepten internet kazandırıyor, üstelik katılanlara 30 adet Toyota Auris'ten birini kazanma fırsatı sunuyor.

Üstelik 15 Ekim'den sonra belirlenecek ilk 5 talihli araçlarını bizzat Hülya Avşar'ın ellerinden teslim alacak.

Pepsi'nin reklam filmi çekimleri için Hülya Avşar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlanan sette kamera karşısına geçti. Yıllara meydan okuyan sade güzelliği ve usta oyunculuğuyla gün geçtikçe devleşen Avşar, reklam filminin çekimindeki neşeli tavırlarıyla set ekibine eğlenceli saatler yaşattı. Reklam çekimi için giydiği deri kıyafetiyle bambaşka bir görüntü sergileyen Avşar kızı, oldukça seksi bir imaj çizdi. Yönetmenliğini Hakan Yonat'ın üstlendiği Pepsi'nin yeni reklam filmi 5 Ekim itibariyle tüm televizyon kanallarında dönmeye başlayacak.

Pepsi'nin 5 Ekim-30 Aralık 2011 tarihleri devam edecek yeni kampanyası ile, Pepsi pet şişeleri kapaklarının altındaki şifreleri 5757'ye SMS'le yollayan herkes 3 operatörden hem günlük 30 dakika+30 SMS+30 MB internet kazanacak, hem de 30 Toyota Auris'ten birini kazanma fırsatı bulacak. Tüm operatörlere açık olacak kampanya ile Turkcell, Avea ve Vodafone kullanıcıları Pepsi'den Toyota Auris kazanma fırsatı yakalayabilecek. Çekilişle belirlenecek 30 şanslı talihli muhteşem Toyota Auris'lerden birini kazanacak. Kampanyanın 5 Ekim – 15 Ekim tarihlerini kapsayan ilk dönemi için çekilişle ilk 5 şanslı kişi araçlarını Hülya Avşar'dan teslim alacak. 15 Ekim – 15 Kasım tarihlerini kapsayan ikinci döneminde çekilişle 10 talihli ve 15 Kasım - 30 Aralık tarihleri kapsayan son döneminde ise çekilişle 15 talihli açıklanacak. Kampanya ile toplamda 30 şanslı kişi Toyota Auris sahibi olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Avşar Kızı Yeni İmajı Nefes Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement