Tamer Karadağlı'dan ayrılık iddialarına yanıt: Erkekliğe de yakıştığına inanmıyorum - Son Dakika
Magazin

Tamer Karadağlı'dan ayrılık iddialarına yanıt: Erkekliğe de yakıştığına inanmıyorum

Tamer Karadağlı\'dan ayrılık iddialarına yanıt: Erkekliğe de yakıştığına inanmıyorum

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı kendisinden 30 yaş küçük piyanist Iraz Yıldız ile yaklaşık 1 yıldır beraber. İkilinin ayrıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili konuşan Tamer Karadağlı, "Yok öyle bir şey. Bugüne kadar özel hayatımla ilgili konuşmadım. Bunları konuşmanın hiç doğru olduğunu da düşünmüyorum. Erkekliğe de yakıştığına inanmıyorum" dedi.

26.03.2022 19:05  Güncelleme: 23:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı 'Haluk' karakteriyle akıllara kazınan Tamer Karadağlı, geçtiğimiz yıl mayıs ayında piyanist Iraz Yıldız ile aşk yaşamaya başlamıştı. Karadağlı ve Yıldız'ın ilişkisinin geçtiğimiz günlerde sona erdiği iddia edildi.

AYRILIK İDDİALARINA NET YANIT VERDİ

Sevgilisiyle ayrılık soruları yanıtlayan Karadağlı, ayrılık sorusuna, "Yok öyle bir şey. Bugüne kadar özel hayatımla ilgili konuşmadım. Bunları konuşmanın hiç doğru olduğunu da düşünmüyorum. Erkekliğe de yakıştığına inanmıyorum" cevabını verdi.

"EV DEKORASYONUNU EVLİYKEN EŞİM KARAR VERİRDİ"

Ünlü oyuncu, "Ev dekorasyonu için alışverişe çıkıyor musunuz?" sorusuna, "O tip alışverişlere çıkmam. O işlerde genelde kadınlar iyidir. Evliyken de eşim karar verirdi. Siz karışamıyorsunuz zaten. Bekarken de annem devreye giriyor" dedi.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Tamer Karadağlı'dan ayrılık iddialarına yanıt: Erkekliğe de yakıştığına inanmıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement