Başak Sayan'a 3 Ay Hapis Cezası - Son Dakika
Magazin

Başak Sayan'a 3 Ay Hapis Cezası

Başak Sayan\'a 3 Ay Hapis Cezası

Oyuncu Başak Sayan ile gazeteci Ahu Şentürk arasında başlayan hakaret davası sonuçlandı, mahkeme Sayan'a 3 ay hapis cezası verdi.

27.10.2013 10:52  Güncelleme: 11:41

'Yaprak Dökümü' isimli dizide canlandırdığı 'Ceyda' rolüyle tanınan oyuncu Başak Sayan ile gazeteci Ahu Şentürk arasındaki 'Ahmet Hakan kavgası', yaklaşık 3 yıl önce Twitter'da başladı.

Gazeteci Şentürk, Sayan'ı cep telefonundan hakaret, küfür ve tehdit içerikli mesajlar yollayarak kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle hem savcılığa şikâyet etti hem de 6 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

"SENİ GEBERTİRİM, YALANCI PİSLİK"

Şentürk, dilekçesinde Sayan'ın cep telefonuna "Seni gebertirim... Hangi küçük beyninle oyun oynarsın sen bana?. Yediririm o bilgisayarı sana, yalancı pislik. Sen nereye uygunsun koca gövden ve o krater suratınla? Seni bulduğum yerde çok fena döveceğim" şeklinde ifadeler kullandığını kaydetti.

TEHDİT VE HAKARET SUÇUNDAN 3 AY HAPİS CEZASI

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonucunda Başak Sayan hakkında 'haksız tahrik altında tehdit ve hakaret' suçlarından 3 yıla kadar hapis ile cezalandırılması talebiyle kamu davası açıldı.

İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'nde önceki gün yapılan duruşma sonucunda Sayan 'tehdit' suçundan 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Karar uyarınca Sayan 5 yıl boyunca kasten herhangi bir suç işlemezse dava düşecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Başak Sayan'a 3 Ay Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement