Bayram neşesi 'Vay Babam Vay' - Son Dakika
Magazin

Bayram neşesi 'Vay Babam Vay'

Bayram neşesi \'Vay Babam Vay\'

Yapımını Matine Film'in, yapımcılığını Onur Yaprakçı'nın üstlendiği "Vay Babam Vay" filminin vizyon tarihi pandemi nedeniyle ertelenmişti.

17.06.2021 14:22  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımını Matine Film'in, yapımcılığını Onur Yaprakçı'nın üstlendiği "Vay Babam Vay" filminin vizyon tarihi pandemi nedeniyle ertelenmişti. Sinema salonlarının temmuz ayında yeniden faaliyete geçeceğinin açıklanmasıyla "Vay Babam Vay"ın gösterim tarihi de belli oldu. Film, 16 Temmuz günü seyirciyle buluşacak.

USTALAR VE GENÇ YILDIZLAR

Gökhan Arı'nın hem yönetmenliğini üstlendiği hem de senaryosunu Mehmet Ali Tugay'la birlikte yazdığı "Vay Babam Vay", hikayesi kadar oyuncu kadrosuyla da iddialı. Başrollerini Altan Erkekli, Onur Yaprakçı, Fırat Albayram, Bengi İdil Uras, Ceyda Kasabalı ve Füsun Demirel'in paylaştığı filmde ayrıca Seymen Aydın, Tayfun Sav, Nihan Tarhan Şahenk, Ali Oğuz Şenol, Ulukan Ağdaş, Elif Baysal, Melek Şahin ve Ömer Gezerel gibi yetenekli isimler de rol alıyor. Filmin hikayesi ise şöyle; ölen İsmet'in cenazesi ikindi namazına kadar defnedilmelidir. Ancak İsmet'in abisi geç kalınca cenaze bir türlü kaldırılamaz. Bu sırada aile miras paylaşımı hakkında konuşmaya başlar ve başlarına olmadık olaylar gelir. İsmet'in başka bir kadından olan çocuğu da cenazeye gelince işler iyice sarpa sarar.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Bayram neşesi 'Vay Babam Vay' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement