Behnam'ın zorbalığına karşı mücadele eden Tahir'i beklenmedik biri kurtarırken, Farah büyük bir boşluğa düşer - Son Dakika
Magazin

Behnam'ın zorbalığına karşı mücadele eden Tahir'i beklenmedik biri kurtarırken, Farah büyük bir boşluğa düşer

Behnam\'ın zorbalığına karşı mücadele eden Tahir\'i beklenmedik biri kurtarırken, Farah büyük bir boşluğa düşer

Behnam tarafından inşaattan aşağı atılan Tahir'in hayatı, beklenmedik bir kurtarıcıyla değişirken, Farah ise Tahir'in öldüğünü düşünerek derin bir üzüntüye kapılır. Behnam, Farah'ı çaresiz ve güçsüz kılmaya çalışırken, onu kaybetme korkusuyla yüzleşir ve onu ne kadar sevdiğini anlar. Farah ve Tahir ise birbirlerinden habersiz, Behnam ve zorbalıklarına karşı mücadele etmeye başlar. Tahir, kendisine güvenen Mehmet'i bile kullanmaktan çekinmez ve Behnam'ın iktidarını sarsacak önemli bir bilgiye ulaşır. Diğer yandan, Vera kocası Ali Galip'in kaybının üzerinden bir yıl geçtikten sonra gaiplik davası açarak vasiyetini devreye sokmak ister. Ancak Ali Galip'in vasiyetinde tüm dengeleri değiştirecek sürprizler onları beklemektedir.

10.10.2023 12:17  Güncelleme: 12:18

Behnam tarafından inşaattan aşağı atılan Tahir'i hiç beklemediği biri kurtaracaktır. Farah ise Tahir'in öldüğünü düşünerek büyük bir boşluğa düşecektir.

Behnam, Farah'ı çaresiz ve güçsüz kılmaya çalışırken onu kaybetme korkusuyla yüzleşerek onu ne kadar sevdiğini bir kez daha anlayacaktır.

Farah ve Tahir ise pes etmeden, birbirlerinden habersiz, Behnam ve zorbalıklarına karşı mücadele etmeye başlayacaktır. Tahir bu amaçla kendisine güvenen Mehmet'i bile kullanmaktan çekinmeyecek, Behnam'ın iktidarını sarsacak çok önemli bir bilgiye ulaşacaktır.

Vera kocası Ali Galip'in kaybının üzerinden bir yıl geçtiği için gaiplik davası açarak vasiyetini devreye sokmak isteyecektir. Ancak Ali Galip'in vasiyetinde tüm dengeleri değiştirecek iki sürpriz onları beklemektedir.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Behnam'ın zorbalığına karşı mücadele eden Tahir'i beklenmedik biri kurtarırken, Farah büyük bir boşluğa düşer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement