Beren'den Aşk Bakışı - Son Dakika
Magazin

Beren'den Aşk Bakışı

Beren\'den Aşk Bakışı

Beren Saat ile Kenan Doğulu, önceki akşam gözlerini birbirlerinden alamadı.

09.01.2013 12:03  Güncelleme: 13:19

Beren Saat ile Kenan Doğulu, önceki akşam soluğu Kanyon'da aldı. Aşklarıyla magazin gündemine yerleşen çift, Gina'da yemek yedi.

Ardından Brad Pitt'in rol aldığı "Kibarca Öldürmek" filmini seyreden ikilinin, birbirlerine olan aşkı gözlerinden okunuyordu.

AŞK BAŞKA İŞ BAŞKA

Bu arada geçtiğimiz ay Kenan Doğulu ile Beren Saat arasında ilginç bir reddediş yaşandığı iddia edildi. Öğrenilene göre Beren Saat Kenan Doğulu'nun iş teklifini reddetti.

Mutlu bir ilişki yaşadıkları görülen Kenan Doğulu ve Saat çifti, Kenan Doğulu'nun yeni klibinde Beren Saat 'i oynatmak istemesiyle çift arasında gerginlik yaşandığı öne sürüldü.

"İLİŞKİYİ REKLAMA ÇEVİRMEYE GEREK YOK"

İddiaya göre Saat, sevgilisinin teklifini "İlişkiyi böyle şeylerle reklama çevirmeye gerek yok. Oynamak istemiyorum" diyerek reddetti. Doğulu, çekimlerini şimdilik rafa kaldırdı.

Doğulu çekimleri iptal etti ancak çiftin arasına bu konuda soğukluk girdiği iddia ediliyor. Kenan Doğulu'nun önümüzdeki günlerde bu konuda nasıl bir karara varacağı belli olacak.

MALKOÇOĞLU DA ASTORİA'DAYDI

Bu arada Bir dönem Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan Burak Özçivit sevgilisi Ceylan Çapa ile birlikte Astoria'da Cem Yılmaz'ın filmine gitti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Beren'den Aşk Bakışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement