Beyonce Gibi Olmak İsterken Hayatını Kararttı - Son Dakika
Magazin

Beyonce Gibi Olmak İsterken Hayatını Kararttı

34 yaşındaki Kelly Mayhew adındaki genç kadın; hayranı olduğu Beyoncé ve Nicki Minaj gibi ünlü yıldızlara benzemek için kalça implantı yaptırırken hayatını kaybetti.

03.06.2015 15:49  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Queens'te yaşayan 34 yaşındaki Kelly Mayhew, doktorluk lisansı olmayan biri tarafından New York'ta bir apartman dairesinin bodrum katında kalça implantı yaptırırken hayatını kaybetti. Geçtiğimiz cumartesi günü, evine giderken bir kadınla tanışan ve kalça implantı yaptırması için ikna edilen Mayhew, bu yabancı kişi ile sözleştikleri yere annesiyle birlikte gitti.

HASTANEYE GİDEMEDEN HAYATINI KAYBETTİ

Operasyon esnasında solunum güçlüğü yaşamaya başlayan ve nefes alamayan kadın, hastaneye yetiştirilemeden hayatını kaybetti. Operasyonu gerçekleştiren sahte doktor ise, yardım için 911'i aramak yerine apartmandan kaçtı.

DAHA ÖNCE DE DEFALARCA AMELİYAT OLMUŞ

Panik halindeki anne, yabancı kadını tanıyan bir arkadaşını aradı ancak o da telefona yanıt vermedi. Polisin izini sürdüğü iki kişi de kayıplara karıştı. Mayhew'in ölümü sonrası açılan soruşturmada polis şimdi evde bulunan iğne uçlarını inceliyor. Mayhew'ın annesi; kızının daha önce beş kez estetik ameliyat olduğunu söyledi.

Beyonce Gibi Olmak İsterken Hayatını Kararttı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Beyonce Gibi Olmak İsterken Hayatını Kararttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • . . .: Zavallı cahil. Doğruyu gösterecek , öğretecek bir anası da olmamış ki yardım etsin. Bi de tutmuş elinden popo yaptırmaya götürmüş kızını. Allah akıl fikir versin . . 26 4 Yanıtla
  • Exclusive: Bu amerikalıların hiç aklı yok nedir bu döt büyütme sevdası arkadaş. 9 0 Yanıtla
  • CAHILOĞLU ÇOKBILMIŞ: Evet, cehennem odunu 7 1 Yanıtla
  • rna: Karpuz yata yata buyurmus. Mal bunlar ya. Onabenziycem buna benziycem derdiyle olmus. Salak. Allah bana mukemmel bir fizik vermisken niye yok edeyimki onu. Kafa yok iste. 7 0 Yanıtla
  • bence: Emboli gelismis ya da anestezik ilac vermiserdir 2 2 Yanıtla

Advertisement