Bülent Ersoy ve Sevim Emre, Oya Aydoğan İçin Dualar Okutuyor - Son Dakika
Magazin

Bülent Ersoy ve Sevim Emre, Oya Aydoğan İçin Dualar Okutuyor

7 Mayıs'tan bu yana yoğun bakımda olan ve doktorların bir türlü uyandıramadığı Oya Aydoğan için Sevim Emre ve Bülent Ersoy, Kuran kurslarında dualar okutuyor.

13.05.2016 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aort damarı yırtılan ve 7 Mayıs gecesi ameliyat edilen Oya Aydoğan hâlâ yoğun bakımda. Doktorların "Beyinde ödem, sol tarafında güçsüzlük var, uyandırmıyoruz" dediği Oya Aydoğan'ın şifa bulması için yakın dostları Bülent Ersoy ile Sevim Emre; Eyüp, Fatih, Yenibosna ve Florya'daki Kuran kurslarında dualar okutmaya başladı.

"HAİN VE SİNSİ BİR KADINSIN"

Hastaneden ayrılmayan Bülent Ersoy, Oya Aydoğan'ın program partneri Lerzan Mutlu'ya patladı. Çünkü kulağına Lerzan Mutlu'nun 6 Mayıs'ta Oya Aydoğan'a "Seni gelecek sezon programa aldırtmayacağım. Hain ve sinsi bir kadınsın" diye bağırdığı geldi.

"CANLI YAYINI BASARIM"

İddiya göre; Oya Aydoğan'ın kavga sonrası tansiyonu yükseldi. Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu için "Haddini aşıyor, canlı yayını basarım. Çok kızgınım" dedi.

Bülent Ersoy ve Sevim Emre, Oya Aydoğan İçin Dualar Okutuyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Bülent Ersoy ve Sevim Emre, Oya Aydoğan İçin Dualar Okutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ....: Kadını da severim ha yaşasa bari 8 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP: İKTİDAR PARTİNİZİN AZİMLİ ÇALIŞMALARI SAYESİNDE VATANI MİLLETİ İÇİNDEN ÇIKILMASI MÜMKÜN OLMAYAN DİPSİZ KARANLIK KUYULARA İTELEMEK SURETİYLE BİRBİRİNE DÜŞÜREREK BÖLEREK PARÇALAYARAK FIRKALARA AYIRARAK ALLAH İLE ALDATARAK KORKU İMPARATORLUĞU YARATARAK BÜYÜK ORTADOĞU BÜYÜK İSRAİL RANTİYECİLİK VE İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE BİAT EDEREK TÜRK BAYRAĞINI TÜRK MİLLETİNİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ VE DEMOKRATİK LAİK SİSTEMİ SIFIRLAMAK ADINA İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNİN TAŞERONLUĞUNU YAPIYORSUNUZ... 2 0 Yanıtla

Advertisement