Burcu Esmersoy, Instagram'dan yaptığı ürün tanıtımlarıyla servetine servet katıyor - Son Dakika
Magazin

Burcu Esmersoy, Instagram'dan yaptığı ürün tanıtımlarıyla servetine servet katıyor

3 hafta önce Allan Hakko ile ayrılan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, aşkta kaybetti ancak işte kaybetmedi. Sosyal medya hesabından sürekli ürün tanıtımları yapan sunucu, bir paylaşımından 25 bin TL kazanıyor.

27.06.2020 11:52  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Berk Suyabatmaz ile boşandıktan sonra iş adamı Allan Hakko ile aşk yaşamaya başlayan Burcu Esmersoy'un mutluluğu kısa sürdü. 3 hafta öncesi sevgilisinden ayrılan ve şimdilerde kız arkadaşıyla tatilde olan Esmersoy'un sosyal medya hesaplarından yaptığı reklam paylaşımlarından kazandığı para ortaya çıktı.

ÜRÜN BAŞINA 25 BİN TL

4 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından sıklıkla ürün tanıtımları yapan Burcu Esmersoy, sadece bir ürün tanıtımından 25 bin TL kazanıyor.

Esmersoy, servet kazandığı Instagram hesabından sık sık kendi pozlarını paylaşmayı ihmal etmiyor. Kız arkadaşlarıyla tatilde olan Esmersoy, bikini ve mayolu pozlarını da takipçileriyle paylaşıyor.

Burcu Esmersoy, Instagram'dan yaptığı ürün tanıtımlarıyla servetine servet katıyor
Burcu Esmersoy, Instagram'dan yaptığı ürün tanıtımlarıyla servetine servet katıyor
Burcu Esmersoy, Instagram\'dan yaptığı ürün tanıtımlarıyla servetine servet katıyor
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Burcu Esmersoy, Instagram'dan yaptığı ürün tanıtımlarıyla servetine servet katıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Yorumcu: Tip yok birşey yok anca vücutlarını sergileyip magazin malı güllü dallı motor olmaları hasebiyle kazanırlar. Bunlara kazandıran da cahil meraklı insanlarımız 1 1 Yanıtla
    Bilge: qamil bu Tursun sen misin ? 3 0 Bilge: Yorumcu biz bunları söyleyince kıskanıyoruz anlamına getiren cahil kitleye ne anlatabiliriz ki ! Istedigimiz kadar gerçeği doğruyu anlatalım ancak karşıdakinin anlayacağı kadardır.. 1 0 Tursun: Secim turuna çıkmis siyasetçi gibi destekcimi araysun kendune. Uyyy tamam ben destekci olurum da oyum senindur 1 0 Bilge : Tursun hamsi yaramıyor sana az ye 1 0 qamil: Hamsi mevsimu degildur. Dolapda ki bitmesun diye az yiyeyruk zaten baska bir isteginuz varmidur suyu çok içebilirmiyuk 1 0 qamil: Yakayı ele verdik sanırım :) 1 0 Bilge: qamil :) Temel nerde? 1 0
  • seda : Bu kadin boyasiz yasli teyze gibi 0 1 Yanıtla
    qamil: Boya kullanmayan kadın sayısı ünlü olsun olmasın bir elin parmağını geçmez 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement