Canlı Yayında Aşk İtirafı - Son Dakika
Magazin

Canlı Yayında Aşk İtirafı

Canlı Yayında Aşk İtirafı

Aynı dizide aşık 2 genci oynayan Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner canlı yayında itirafta bulundu.

19.02.2013 12:10

CNN Türk ekranlarında gece kuşağının vazgeçilmezi, Burda Laf Çok'da beklenmedik bir durum yaşandı. Mesut Yar'ın hazırlayıp sunduğu şovun dün geceki konukları 'Seksenler' dizisinden tanılan Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner, Siyaset camiasının uzun soluklu milletvekili Kamer Genç'ti.

Renkli kişiliğiyle ve meclisteki tartışmalarıyla meclisin en eski üyelerinden olan Kamer Genç'in kendini Berlusconi'ye benzetmesi salonu kahkahaya boğdu. Ama stüdyodaki konukları asıl şaşkına çeviren olay ise Mesut Yar'ın Ceyhun Fersoy'a aşk hayatını sorması üzerine gerçekleşti.

Mesut Yar'ın; 'B'den önce ve B'den sonra diye iki bölüm var Ceyhun senin hayatında' demişsin. Kim bu B, Begüm mü? sorusu üzerine Ceyhun Fersoy'un cevabı bütün stüdyoyu şaşırttı. Ceyhun Fersoy'un; 'Evet biz birlikteyiz' cevabı kısa bir sessizliğe sebep oldu.

İki sevgilinin bu tavrı ilk anda şaşırtsa da Mesut Yar'ın takdirini topladı. Öte yandan geceye esprileriyle neşe katan Ceyhun Fersoy'un, futbolcu olsaydım Barselona'da oynardım sözü kendine has mizah anlayışıyla stüdyodakileri kahkahaya boğdu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Canlı Yayında Aşk İtirafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement