Canlı Yayında Stüdyoyu Terk Etti! - Son Dakika
Magazin

Canlı Yayında Stüdyoyu Terk Etti!

Canlı Yayında Stüdyoyu Terk Etti!

Nihat Doğan, konuk olduğu TVEM'de yayınlanan Magazin Meydanı programında stüdyoyu terk etti.

01.09.2012 08:11  Güncelleme: 09:21

Ünlü türkücü Nihat Doğan, konuk olduğu TVEM'de yayınlanan Magazin Meydanı programında stüdyoyu terk etti.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun moderatörlüğünü yaptığını Magazin Meydanı programının bu haftaki konuğu Nihat Doğan oldu. Programın yorumcularından Yaşar Çakmak'la Nihat Doğan arasında başlayan tartışma sonucunda, moderatör Ali Eyüboğlu programa ara verdi. Türkücü Nihat Doğan ise program arasında stüdyoyu terk etti.

Programın moderatörü Ali Eyüboğlu'da Nihat Doğan'la yaşanan stüdyodaki o anları köşesinde böyle anlattı:

"Şov dünyasından konuk ettiğimiz ünlülerden bu olaylar hakkında yorum almak ve onunla keyifli bir sohbet yapmak... 14 program böyle geçti... Ancak Nihat Doğan'lı 15'inci program, en azından kendi adıma arzu ettiğim gibi keyifli geçmedi. Üstelik ilk kez bir konuğumuz canlı yayını terk etti.

Baktım yorumcularımızdan Yaşar Çakmak'la Nihat Doğan arasındaki tartışma, dönüştü inatlaşmaya... Ortamı yatıştırma adına kısa bir ara verdim programa. Nihat Doğan, "Ben gidiyorum" dedi ve gitti.

Başka bir moderatör olsa belki peşinden gider, "Yapma, etme" diyerek Nihat Doğan'ı ikna etmeye çalışırdı. Ben yapmadım bunu... Çünkü hayat, gidene "dur" dememeyi öğretti bana... Eleştiriye tahammül sanatı...

Nihat Doğan'ın kendince haklı sebepleri olabilir, eminim kızgınlığı geçince o da yaptığından pişman olmuştur. Canlı yayından sonra aradım kendisini. Yorumcularımızdan Arzu Çağlan ve Yaşar Çakmak'ın kendisiyle ilgili saptamalarına bozulduğu için böyle bir karar aldığını söyledi. İzleyenler bilir, Davut Güloğlu konuk olduğunda da benzer bir fikir ayrılığı yaşandı aramızda.

Ama Davut Güloğlu, Nihat Doğan gibi terk etmedi stüdyoyu. Maalesef her ünlünün eleştiriye ve karşı görüşe tahammül sınırı aynı değil. Ayıbı yok bu işin... Gerektiğinde insan, öfke kontrol terapisi görmeli..."

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Canlı Yayında Stüdyoyu Terk Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement