Carolıne Correa Nefes Kesti - Son Dakika
Magazin

Carolıne Correa Nefes Kesti

Carolıne Correa Nefes Kesti

Caroline Correa de Souza Elizabeth Hurley ve Eva Mendes Ünlü Fotoğrafçı Nihat Odabaşı’nın Objektifine Poz Verdi.

15.10.2010 12:48

Caroline Correa de Souza da, tanıtım kampanyası kapsamında Magnum’un diğer yıldızları Elizabeth Hurley ve Eva Mendes gibi ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı’nın objektifine poz verdi.

Geçtiğimiz günlerde Magnum Çikolata’nın yeni kampanyası kapsamında Türkiye’ye gelen Brezilyalı model Caroline Correa de Souza, Nihat Odabaşı ile gerçekleştirdiği çekimler sırasındaki rahat, uyumlu ve sempatik davranışları ile tüm ekibi kendisine hayran bıraktı.

Modellik ve oyunculuk deneyimi nedeniyle çekimler sırasında oldukça profesyonel ve rahat tavırlar sergileyen Caroline Correa, çekim ekibiyle sık sık şakalaştı. Correa, çekimlerde kendisi için özel olarak hazırlanan birbirinden şık kıyafetler arasından seçim yapmakta zorlandı.

Nihat Odabaşı gibi başarılı ve profesyonel bir fotoğrafçı ile çalışmanın kendisi için büyük bir keyif olduğunu söyleyen Brezilyalı model, çekim sonunda Odabaşı’nın çektiği fotoğrafları inceleyip çok beğendiğini belirtti.

Daha önce “Hızlı ve Öfkeli”, “Star Wars Episode III” gibi filmlerde oynayan Caroline Correa de Souza, geçtiğimiz aylarda Magnum Gold kampanyası kapsamında Benicio Del Toro ile kamera karşısına geçmiş ve güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakmıştı.

Caroline Correa de Souza kimdir?

- 1979 yılında Brezilya’da doğdu.

- Caroline ilk olarak Avustralya yapımı olan Go Big filminde, Justine Clarke, Tom Long, Alex Dimitriades ve Kimberley Joseph’le beraber rol aldı.

- Bir yıl sonra, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith filminde karşımıza çıkan Caroline, aynı yıl Stealth filminde de rol aldı.

- 2006 yılında, The Fast and the Furious: Tokyo Drift adlı filmde başrol oyuncusu olarak karşımıza çıktı.

- Correa yakın zamanda Redbelt filminde rol aldı ve halen Deep in the Valley için çalışıyor.

- Şu sıralar Magnum’un yeni yüzü olarak ekranlarda görünüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Carolıne Correa Nefes Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement