Çeşme Tatil Günlüğü - Son Dakika
Magazin

Çeşme Tatil Günlüğü

Çeşme Tatil Günlüğü

Semiramis'in havuz keyfi Ajda Pekkan'ın kız kardeşi Semiramis Pekkan, Çeşme'de tatil yapıyor.

16.08.2011 02:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Semiramis'in havuz keyfi

Ajda Pekkan'ın kız kardeşi Semiramis Pekkan, Çeşme'de tatil yapıyor. En son üç yıl önce Çeşme'ye gelen Pekkan, gündüzleri kaldığı Alaçatı Resort 11 Hotel'in havuzuna giriyor, geceleri ise Alaçatı sokaklarında dolaşmayı tercih ediyor.

Şalına sarındı

Cemiyet hayatının gözde isimlerinden Tansa Mermerci, tatil için Çeşme'yi tercih edenlerden. Önceki gece Alaçatı'da gezerken görüntülenen Mermerci, serin havadan şalına sarınarak korundu.

Sevgilisiyle el ele

Güzel oyuncu Hazal Kaya, önceki gece sevgilisiyle el ele Alaçatı'da dolaşırken görüntülendi. Gazetecilerin fotoğraflarını çektiğini görünce gülümsemekle yetinen çift, tek tek dükkanları gezerek alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Çocuklarla baş başa

İşadamı Adnan Şen'in eşi Begüm Şen, çocukları ile birlikte Çeşme'de tatil yapıyor. Önceki gün çocuklarıyla Alaçatı sokaklarında gezerken objektiflere yansıyan Begüm Şen; eşinin ileriki günlerde kendilerine katılacağını söyledi.

Hem tatil hem iş yapıyor

Neco, yıllar sonra ilk kez Çeşme'de sevenleriyle buluştu. Çeşme Marina içinde bulunan Küba Bar'da sahneye çokan Neco, performansı ile gençlere taş çıkarttı. Neco'yu dinleyenler arasında teknik direktör Mustafa Denizli ve eşi Evin Elçi de vardı. Şarkılarının yanı sıra esprileriyle de geceye damga vuran Neco, "Kızım Ayşe'yi evlendirdikten sonra geldiğim Çeşme'de hem tatil, hem iş yapıyorum" dedi.

Laçin enerji depoluyor

Oyuncu-sunucu Berna Laçin, tatilini Çeşme'de geçiriyor. Önceki gece Alaçatı sokaklarını turlayan Laçin, yoğun bir iş temposunun olduğunu ve çok yorulduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, Çeşme tatilinden sonra kendisini yeni projelerin beklediğini de belirtti.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Çeşme Tatil Günlüğü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement