Çılgın Sedat Üzücü Haberi Duyurdu - Son Dakika
Magazin

Çılgın Sedat Üzücü Haberi Duyurdu

Çılgın Sedat Üzücü Haberi Duyurdu

2005 yılında Özlem Kapurtu ile evlenen ve bu evliliğinden 2006 yılında önce Siraç sonra Yağız adında iki oğlu olan Çılgın Sedat, serebral palsi hastası hastası olan oğlu için dua istedi. İşte detaylar...

22.11.2022 16:19  Güncelleme: 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki gün bir AVM'de görüntülenen Çılgın Sedat, serebral palsi hastası oğlu Siraç hakkında konuştu.

Çılgın Sedat, "Sizin de bildiğiniz üzere oğlumun uzun zamandır savaştığı bir hastalık var. Bununla ilgili bir tedavi süreci içerisine girdik. Kosova'da bir ameliyat durumumuz var" açıklamasını yaptı.

"OĞLUM YÜRÜYEBİLECEK..."

"Her şey yolunda giderse belki de oğlum yürüyebilecek. Tüm sevenlerimden ve Türk halkından dua bekliyorum" diyen şarkıcı, kısa süren sohbetin ardından alışveriş turuna kaldığı yerden devam etti.

Geçtiğimiz yıllarda 2. Sayfa programına konuk olan Çılgın Sedat, oğlunun tedavi masrafı için tüm mal varlığını sattığını söyleyerek, Şenol İpek'in oğlunun rahatsızlığı için gerekli olan maddi desteği toplamak adına bir gece düzenlediğinden bahsetmişti.

ğlunun hastalığının çok masraflı olduğunu söyleyen Sedat, kirasını öderken zorlandığını dile getirmişti.

ÇILGIN SEDAT'IN OĞLUNUN HASTALIĞI SEREBRAL PALSİ NEDİR?

Çılgın Sedat'ın oğlu Siraç'ın boğuştuğuSerebral palsi, yani beyin felci insan vücudundaki kasların hareketlerini, tonusunu veya vücudun duruşunu etkileyen bir grup fiziksel engel durumuna verilen isimdir.

Serebral Palsi çoğunlukla doğumdan önce olmak üzere olgunlaşmamış beynin gelişmesi sırasında meydana gelen hasardan kaynaklanır.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Çılgın Sedat Üzücü Haberi Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement