Seda Sayan Kavga Kıyametin Eksik Olmadığı Eğlence Programı ile Reytingleri Coşturdu - Son Dakika
Magazin

Seda Sayan Kavga Kıyametin Eksik Olmadığı Eğlence Programı ile Reytingleri Coşturdu

Seda Sayan, kavga kıyametin eksik olmadığı eğlence programında istediği başarıyı sonunda yakaladı. Seda'nın programı reytinglerde coştukça coştu.

11.01.2018 13:57  Güncelleme: 14:11

Seda Sayan Show Tv'de yeni formatla magazin programı sunmaya başladı. Ünlüleri konuk eden ve magazin haberlerini yorumlayan Seda Sayan'a ilk gelen isim Gülben Ergen olmuştu. Gülben Ergen'in gelmesiyle başlayan tartışma reytinglere yaradı.

2 GÜNDÜR SEDA SAYAN KONUŞULUYOR

Önce evlilik programı yapan sonra format yasaklanınca kayıpları bulup cinayet çözen ve insanları barıştıran Seda Sayan reytinglerde istediği sonucu elde edemiyordu. Pazartesi gününden itibaren magazin programına başlayan Seda Sayan kavgalarıyla birlikte reytinglerde yükselişe geçti. Seda Sayan'ın 2.gün programına Demet Akalın ve Okan Kurt geldi. Demet Akalın için hazırlanan klipte ise İbrahim Kutluay'a yer verildi. Bunun üzerine Seda Sayan, Demet Akalın tarafından da takipten çıkarıldı.

TAKİPTEN ÇIKARILDI REYTİNGLERE YARADI

Üst üste takipten çıkarılan Seda Sayan'a reytingler yaradı. Bir önceki programında istediği sonuçları elde edemeyen Seda Sayan kavgalar sayesinde deyim yerindeyse yaşadı. Hem TOTAL hem AB sıralamasında ilk 30'a girmeye başaran Seda Sayan böylelikle istediği sonuçları elde etti.

Seda Sayan Kavga Kıyametin Eksik Olmadığı Eğlence Programı ile Reytingleri Coşturdu

Son Dakika Magazin Seda Sayan Kavga Kıyametin Eksik Olmadığı Eğlence Programı ile Reytingleri Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • mico : yalana bak ne reytingi program 41 sirasinda reyting almis yuh yalanin en buyugu rezalet 17 3 Yanıtla
  • Ebru: Onun amacıda buydu reyting uğruna yapmadıkları kalmıyor 14 2 Yanıtla
  • CEYDA: 9-10 defa RESMİ NİKAH yapıp gündem oluşturan birinin İZDİVAÇ gibi kutsal bir olguyu ayaklar altına alması bu milletin zekasını gösterir , Avrupa da bu tip programlara kimse dönüp bakmaz. 9 4 Yanıtla
  • MK: Al birini vur ötekine. Milletin halinden ne anlar bunlar. Alayı gendi derdinde. 13 0 Yanıtla
  • SEDA NİHAT I ÇAĞIR BACIM: ASIL NİHAT DOĞAN GELSİN REYTİNG TAVAN YAPAR 9 0 Yanıtla
  • Murat Özdoğan: hiç güzel değil programı 9 0 Yanıtla
  • Muro : Lanet olsun içimdeki insan sevgisine 6 1 Yanıtla
  • Ortis: Ama şunu söyleyeyim mi bu programları en çok kim eleştiriyorsa en çok kim sövüyorsa en çok izleyen onlar. En büyük Seda Sayan karşıtı bile zaplarken aa Gülben ergeni çağırmış acaba ne konuşacaklar diye izliyor onu. Reytingin sevilmekle alakası yok. Kirli Reyting denen bir olay var. Türlü entrikalarla çirkinlikle ucuzlukla dikkat çekip izlenmek. O Reyting bir şekilde sağlanmış ya sonuç budur. Seda sayanın on yıllardır gözümüzün önünde durmasının sebebi de budur. Son bir noktaya değineyim. Çalışmayan nüfus çok fazla. Özellikle ev kadınlarının sayısı aşırı. Bu insanlardan ne bekliyorsunuz. Vakit geçsin diye ya bunları izleyecek ya da internette okey oynuyorlar 6 0 Yanıtla
    kezban: güzel tespitler 3 0
  • Karadeniz : Kadın düzene uyuyor , gürültü patırtıya ragbet var o da cıkartıyor 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement