Danla Bilic ve Reynmen sosyal medyada birbirine girdi - Son Dakika
Magazin

Danla Bilic ve Reynmen sosyal medyada birbirine girdi

Danla Bilic ve Reynmen sosyal medyada birbirine girdi

Dolar ve altında yaşanan dalgalanmalar sonrası birçok ünlü isim konu hakkında paylaşımda bulundu. Rapçi Reynmen ise, "Dolara laf edip asla link bırakmam mesela" sözleriyle atıfta bulundu. Bu paylaşım sonrası sosyal medya fenomeni Danla Bilic, "Niye dolar çıktıkça influencerlara saldırıyorsunuz? Markete gidip bağırıyor musunuz dolar 12 oldu kapatın burayı diye" sözleri ile karşılık verdi.

24.11.2021 10:37  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün birçok ünlü gibi Danla Bilic ve Reynmen'de artış gösteren dolar hakkında paylaşımda bulundu. Reynmen'in Dolara laf edip asla link bırakmam mesela" notuna Danla Bilic'ten yanıt gecikmedi.

DANLA BİLİC'TEN REYNMEN'E KARŞI ATAK

Danla Bilic, Merkez Bankası faiz kararı sonrası rekor üstüne rekor kıran dolar hakkında peş peşe paylaşımlarda bulundu. Reynmen ise, "Dolara laf edip asla link bırakmam mesela" sözleriyle sert çıktı. Bu paylaşıma sessiz kalamayan Danla Bilic, Niye dolar çıktıkça influencerlara saldırıyorsunuz? Markete gidip bağırıyor musunuz dolar 12 oldu kapatın burayı diye" ifadesini kullandı.

DANLA BİLİC KİMDİR?

Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 2. sınıfta devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir'dir. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube'da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini toplamıştır. Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu.

Danla Bilic ve Reynmen sosyal medyada birbirine girdi
Danla Bilic ve Reynmen sosyal medyada birbirine girdi


Son Dakika Magazin Danla Bilic ve Reynmen sosyal medyada birbirine girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement