Derya Alabora Hollywood Filminde Oynadı - Son Dakika
Magazin

Derya Alabora Hollywood Filminde Oynadı

Deya Alabora, "İnsan Avı" filminde Almanya'da yaşayan Türk annesi rolüyle seyirci karşısına çıktı.

06.09.2014 11:28  Güncelleme: 11:41

Philip Seymour Hoffman ve Rachel McAdams'ın başrol oynadığı "İnsan Avı", dün vizyona girdi. Filmde, Almanya'da yaşayan Türk anneyi Derya Alabora canlandırdı.

'İNSAN AVI' VİZYONA GİRDİ

Derya Alabora'nın da rol aldığı Hollandalı yönetmen Anton Corbijn'in yeni filmi "A Most Wanted Man", dün "İnsan Avı" adıyla vizyona girdi. Alabora, filmde Hamburg'da yaşayan Türk gencin annesi Leyla Oktay rolüyle seyirci karşısına çıktı.

PROJEYE NASIL DAHİL OLDU

Alabora, "İnsan Avı"nda Hollywood yıldızları Philip Seymour Hoffman ve Rachel McAdams ile rol aldı.Oyuncu, yapımcıların kendisini Türk-Alman yapımı "Die Fremde" (Ayrılık) filminde görüp menajeriyle iletişime geçtiklerini ve böylece projeye dahil olduğunu söyledi.

BAŞROL OYUNCUSU UYUŞTURUCUDAN ÖLDÜ

Filmin başrol oyuncusu Philip Seymour Hoffman şubat ayında, filmin çekimleri bittikten sonra New York'taki evinde aşırı doz uyuşturucu kullanımı yüzünden hayata veda etmişti.

FİLMİN KONUSU

Yarı Çeçen yarı Rus kökenli olan esrarengiz görünümlü bir adam, yasadışı yollardan Hamburg'a giriş yapar.Bir şeylerden kaçarken kendisini şehrin Müslüman mahallelerinden birinde sığınmacı olarak bulur. Türk bir aile tarafından misafir edilir ve bu süreçte geçmişinden biraz da olsun kurtulmuş olur. Ancak kısa bir zaman zarfı içerisinde eve misafiri ziyaret etmeye gelenler olur ve sayıları gittikçe artar. Bu durum aileyi huzursuz etmeye ve isimsiz şüphelere itmeye başlar. Aynı zamanda Alman gizli servisinin lideri de olan bitenleri gizlice izlemeye ve parçaları birleştirmeye çalışmaktadır.Control ve The American filmlerinin yönetmeni, ünlü video sanatçısı Anton Corbijn'in yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerini Rachel McAdams, Robin Wright ve Philip Seymour Hoffman paylaşıyor.

Derya Alabora Hollywood Filminde Oynadı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Derya Alabora Hollywood Filminde Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement