Dilek Taşı dizisinin yayın günü değişti - Son Dakika
Magazin

Dilek Taşı dizisinin yayın günü değişti

Dilek Taşı dizisinin yayın günü değişti

Kanal D'nin sevilen dizisi Dilek Taşı, yeni yayın günü olan çarşamba akşamları izleyicileriyle buluşacak. Bu haftanın bölümünde Figen'in Cemre'yi kurtarmak için neler yapacağı ve diğer karakterlerin yaşadığı olaylar anlatılacak.

24.10.2023 22:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'nin yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği sezonun ses getiren dizisi Dilek Taşı'nın yayın günü değişti.

Perşembe akşamları ekrana gelen dizi, 25 Ekim Çarşamba gününden itibaren her çarşamba akşamı seyircisi ile buluşacak.

Duygu yüklü hikayesi ve göz dolduran oyuncu kadrosu ile ekrana gelen Dilek Taşı'nın çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünün özeti ise şöyle;

Ömer, Figen'e Cemre'nin böbreği için köşke getirildiği gerçeğini anlatır. Figen bu gerçeğin arkasından ne yapacağını bilemez haldedir. Macide ile yüzleşmeye karar verir…

Figen Cemre'yi kurtarabilmek için ne yapacak? Macide ise ortaya çıkan bu sırrın ardından Sinan'ı nasıl kurtaracaktır? Diğer taraftan Kenan ve Sevda'nın öpüştüğüne şahit olan Asuman bu gerçeği Figen'e söyleyecek mi?

Mustafa ise farkında olmadan Figen'i de kendisi ile birlikte geri dönüşü olmayan büyük bir tehlikenin içine atar… Figen ve Mustafa nasıl bir tehlikenin içine düşecek?

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Dilek Taşı dizisinin yayın günü değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement