Dior'dan Vazgeçmediler - Son Dakika
Magazin

Dior'dan Vazgeçmediler

Dior\'dan Vazgeçmediler

Dior'un John Galliano'dan sonraki yeni tasarımcısı Raf Simons, ilk koleksiyonuyla yıldızların onayını aldı.

05.08.2012 06:02

Geçtiğimiz yıl ırkçı söylemleri nedeniyle efsanevi tasarımcısı John Galliano'yu işten çıkaran Dior markası, işlerin başına ünlü modacı Jil Sander'ı getirmiş, tasarımlarını ise Belçikalı modacı Raf Simons'a emanet etmişti.

İLK KOLEKSİYONU

Galliano'dan sonra ne yapacağı merakla beklenen Simons, ilk koleksiyonunu bir ay önce görücüye çıkarmıştı. Kreasyonu büyük beğeni toplayan modacıya ilk destek, Hollywood yıldızlarından geldi. Jessica Biel, Rachel Weisz ve Marion Cotillard; çeşitli etkinliklerde giydikleri kıyafetlerle, Simons'a destek verdiler.

Justin Timberlake ile evlilik hazırlığı yapan Jessica Biel, Raf Simons tasarımlarından giyen ilk ünlülerden oldu. Biel; 'Total Recall' filminin geçen haftaki galasına, Simons tasarımı pembe bir elbiseyle katıldı.

Güzel oyuncu Rachel Weisz, yeni filmi 'The Bourne Legacy'nin geçen hafta New York'ta düzenlenen galasında, Dior koleksiyonundan siyah, straplez bir elbise giydi.

Fransız yıldız Marion Cotillard, 'The Dark Knight Rises' filminin geçtiğimiz haftalarda Londra'da yapılan galasına, Raf Simons'ın en çok beğenilen tasarımlarından biriyle katıldı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Dior'dan Vazgeçmediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement