Ekin Mert Daymaz ile adı aşk dedikodularına karışan Melisa Şenolsun'dan yalanlama geldi - Son Dakika
Magazin

Ekin Mert Daymaz ile adı aşk dedikodularına karışan Melisa Şenolsun'dan yalanlama geldi

Ekin Mert Daymaz ile adı aşk dedikodularına karışan Melisa Şenolsun\'dan yalanlama geldi

Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterine hayat veren Melisa Şenolsun ile oyuncu Ekin Mert Daymaz'ın Cihangir'de el ele görüntülendikleri iddia edildi. Konu ile ilgili Şenolsun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kalbinin boş olduğunu duyurdu.

26.11.2021 12:01  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Magazin dünyası yeni bir aşk haberiyle dalgalanıyor. Oyuncu Mert Ekin Daymaz ile Melisa Şenolsun'un el ele Cihangir sokakların görüldüğü öne sürüldü.

1 AY ÖNCE İLİŞKİ BAŞLAMIŞTI

Umut Evirgen'den ayrılan Melisa Şenolsun'un adı şu günlerde oyuncu Ekin Mert Daymaz ile anılıyor. İkilinin Cihangir'de el ele fotoğraflarının basında yer almasıyla ortaya çıkan ilişkinin 1 ay önce başladığı öne sürüldü. Melisa Şenolsun, "Arkadaşlar panik yok! Kalbim boş" sözleriyle iddiaları yalanladı.

Ekin Mert Daymaz ile adı aşk dedikodularına karışan Melisa Şenolsun'dan yalanlama geldi

EKİN MERT DAYMAZ KİMDİR?

Sivaslı bir ailenin çocuğu olarak Hollanda'nın Arnhem kentinde dünyaya gelmiştir. Best Model of Turkey yarışmasında 3. olmuştur. 2016 yılı itibarıyla 3 televizyon dizisinde oynamıştır. Oyunculuğa adım attığı dizi olan Not Defteri erken final yapmıştır. Ertesi yaz, Çilek Kokusu dizisinde Volkan Mazharoğlu karakteriyle tekrar ekranlara gelmiştir. Bu dizi birçok gün Türk televizyonlarında en çok izlenen birinci ya da ikinci program olmuştur. Bu diziden sonra FOX'ta yayınlanan Hayat Sevince Güzel adlı dizide başrol oyuncusu olarak rol almıştır. Başrol oyuncusu olduğu bu dizi, 11 Temmuz - 15 Ağustos 2016 tarihleri arasında sürekli olarak gününün en çok izlenen programı olmuştur.

Ekin Mert Daymaz ve Melisa Şenolsun el ele görüntülendi
Ekin Mert Daymaz ve Melisa Şenolsun el ele görüntülendi

Son Dakika Magazin Ekin Mert Daymaz ile adı aşk dedikodularına karışan Melisa Şenolsun'dan yalanlama geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement