Burcu Çağrı ile anılan Emre Altuğ'un gizli aşkı ortaya çıktı - Son Dakika
Magazin

Burcu Çağrı ile anılan Emre Altuğ'un gizli aşkı ortaya çıktı

Geçtiğimiz haftalarda adı eski manken Burcu Çağrı ile aşk dedikodularına karışan Emre Altuğ'un, oyuncu ve sunucu Nazlı Eker ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

25.03.2021 17:44  Güncelleme: 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, geçtiğimiz haftalarda eski manken Burcu Çağrı ile dört yıldır aşk yaşadığı iddiasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çağrı, Instagram'dan yaptığı, "Gün geçtikçe çoğaldı bağımız, dört senede… Seni çok seviyorum" notlu paylaşımıyla aşk dedikodularının fitili ateşlemiş ancak Altuğ, Çağrı'nın bu paylaşımı sonrası aşk iddialarını reddederek, "Benim o kişiyle hiçbir ilgim yok. Çıkan haberler doğru değil" demişti.

GİZLİ AŞKI NAZLI EKER ÇIKTI

Bu olayların üzerinden ünlü şarkıcı Emre Altuğ'un, aşk hayatı hakkında şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Magazin kulislerinde dolaşan iddiaya göre Altuğ'un oyuncu ve sunucu Nazlı Eker ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre müzik dünyasına adım atmak için de stüdyoya giren Eker'e en büyük desteği Emre Altuğ verdiği öğrenildi.

Burcu Çağrı ile anılan Emre Altuğ'un gizli aşkı ortaya çıktı
Burcu Çağrı ile anılan Emre Altuğ\'un gizli aşkı ortaya çıktı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Burcu Çağrı ile anılan Emre Altuğ'un gizli aşkı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • dadaşım : gündeme bonba gibi düştü dolar yükselmese iyi ülke meselesi şu anda bütün türkiye çalkalanıyor emre ile burcunun aşkı lütfen dakika dakika haber verin 51 0 Yanıtla
  • fatih: Bıktık artık.. Magazin haberleri boş iştir. Banane emreden ya bizeneeeee.. 7 0 Yanıtla

Advertisement