En Garip ve Saçma Oscar Teşekkürleri - Son Dakika
Magazin

En Garip ve Saçma Oscar Teşekkürleri

En Garip ve Saçma Oscar Teşekkürleri

Pazar gecesi tüm dünya, Oscar Ödül Töreni'ne kilitlendi.

26.02.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

JULIA ROBERTS

2004 yılındaki Oscar Ödül Töreni'nde Julia Roberts; 'Erin Brokovich' filmindeki performansıyla 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ödülüne layık görüldü. Siyah-beyaz renklerdeki şık tuvaletiyle son derece heyecanlı bir şekilde ödülünü almaya giden Roberts'ın heykelciliği tutar tutmaz ilk sözü, "Hey adamım, elimdesin!" oldu.

MERYL STREEP

2011'de 'The Iron Lady' ile Oscar'a layık gösterilen Meryl Streep konuşmasına, "Evet, içinizden birçok kişi ödülü bana verdikleri için içinden 'Yine mi bu kadın?' dedi. Ancak ne yapabilirim ki?" diyerek başladı.

ROBIN WILLIAMS

Good Will Hunting' filmiyle 1997 yılında 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' seçilen Robin Williams, şöyle demişti: "Her şeyden önce bu ödül için babama teşekkür etmek isterim. Ona oyuncu olacağımı söylediğimde bana 'Tamircilik falan gibi ikinci bir işin daha olsa iyi olur' dediği için..."

CATE BLANCHETT

Cate Blanchett, 2004 yılında 'The Aviator' filmindeki performansıyla 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' seçildi. Sarı tuvaleti içindeki Blanchett ödülünü aldıktan sonra teşekkür konuşmasına, "İlk olarak yönetmenimiz Martin Scrorsese'ye teşekkür etmek istiyorum. Umarım oğlum, kızınla evlenir" diyerek başladı.

HILARY SWANK

2004 yılında 'Million Dollar Baby' filmindeki performansıyla 'En İyi Kadın Oyuncu' seçilen Hilary Swank, sahneye çıkıp ödülünü aldıktan sonra konuşmasına, "Ben sadece römork parkında doğmuş ve hayalleri olan bir kızım" diyerek başladı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin En Garip ve Saçma Oscar Teşekkürleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement