"Erotizm Beni Zorlayabilir" - Son Dakika
Magazin

"Erotizm Beni Zorlayabilir"

"Erotizm Beni Zorlayabilir"

Müzisyen kimliğiyle tanınan Gökhan Tepe, ilk sinema filmi 'Ayaz'da psikolojik sorunlar yaşayan genç bir adamı oynuyor.

17.03.2012 06:03  Güncelleme: 08:23

İlk sinema filmi 'Ayaz' ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan şarkıcı Gökhan Tepe; filmde, 'Deniz' adlı bitik bir adamı canlandırdığını söylüyor. "Benim de böyle psikolojimin altüst olduğu bir dönem olmuştu" diyen Tepe, ilk sinema filmini ve sekiz yıllık ilişkisini anlattı...

'Ayaz' ilk sinema filminiz. Bu projeyi neden kabul ettiniz?

2008'den beri dizi ya da filmde oynamadım. Bunun nedeni de seçici olmam. Oyunculuğu iyi bir noktada bıraktım; o dakikadan sonra gelecek tüm projelerin, bir öncekinden daha iyi olması gerekiyordu. Daha önce de dizi ve sinema filmi teklifleri almıştım ama izleyici kitlemi hayal kırıklığına uğratmamak için oyunculuğa ara vermiştim. Ama Mas Medya'nın teklif ettiği 'Ayaz' filminin senaryosu çok hoşuma gitti. Canlandırdığım 'Deniz' karakterini de çok sevdim. Bir de artık set özlemine karşı gelemedim. Tam istediğim tarzda bir film oldu. Ben de dağılmıştım

'Deniz' karakteri nasıl biri?

Ben, filmin duygusal boyutunu üstleniyorum. Cemal Hünal aksiyon, Arda Kural ise gerilim tarafında. Sıradan, sokaktan bir insan 'Deniz'. Tam benlik bir karakter. Marmaris'te yaşıyor, kız arkadaşını uyuşturucudan kaybetmiş. Bunun üzüntüsü ile bitik bir insan oluyor. Hayatı boşluyor, çevresindeki insanlar da bu duruma çok üzülüyor. 'Ayaz'; aksiyon, gerilim ve aşk üçgeninde dönen bir film.

'Deniz' için "Tam benlik" dediniz. Sizin de oynadığınız karaktere benzeyen bir hikayeniz mi var?

Yıllar önce kendimi psikolojik olarak saldığım, filmdeki gibi sakalları ve saçı uzattığım, kendimi boşlukta hissettiğim bir dönemim oldu. Belki de bu yüzden karakteri çok yakın buldum kendime. Daha önce oynamış gibiydim. Benim için çok özel bir deneyim oldu.

Role nasıl hazırlandınız?

Saçımı, sakalımı uzattım. Tabii ki çok okuma provaları yaptık. Cemal Hünal'la ilk kez bu filmde tanıştık ama çok iyi uyum sağladık. Film öncesinde karşılıklı sahnelerimizi çok çalıştık. O konuda çok tevazu gösterdi. Dengeleri çok iyi kurulmuş bir ekiptik. Bunun beyaz perdeye de yansıyacağını düşünüyorum.

"SENARYO YAZABİLİRİM"

Sinemada gerçekleştirmek istediğiniz hayalleriniz var mı?

Daha önce sinemanın içinde olacağım aklıma gelmiyordu ama bundan sonra sinemayla ilgili çeşitli hayallerim var. Ben de bir şeyler yazmak istiyorum. Belki önümüzdeki yıl bir romantik-komedi senaryosu yazabilirim. Esprili tarafımı da göstereceğim bir senaryo olabilir.

Neden romantik-komedi tarzını kendinize daha yakın buluyorsunuz?

Kendimi hoplayıp zıplanılan aksiyonlarda, gerilim sahnelerinde göremiyorum çünkü. Ruhumda yok. Tabii bu iş daha çok deneyimle alakalı. Gün gelir "Seri katili oyna" derlerse, o zaman şansımı denerim. Benden de nasıl bir seri katil çıkarsa artık! (Gülüyor)

Aksiyon sahneleri dışında başka hangi sahneler sizi zorlar?

Dozajı artırılmış sevişme sahneleri beni zorlar. Sevişme sahnelerinde gerilip zorlanabilirim. Öpüşürken bile gerildiğimi söyleyebilirim.

"EDİNDİĞİM TECRÜBELERİ KÜÇÜMSEMİYORUM"

Kendinizi tam olarak oyuncu hissediyor musunuz?

Ben hayatta, "Oldum" demem. Onu eleştirmenler, izleyenler demeli bence. Her türlü eleştiriye de açığım. Savunma olarak algılanmasın ama ben oyunculuk eğitimi almadım. 20 yaşından beri çeşitli projelerle setlerdeyim. Yönetmenlerim ve oyuncu arkadaşlarımın yönlendirmeleriyle piştim. Ben, yeteneğimin olduğunu düşünüyorum. Tecrübelerimi de küçümsemiyorum. Yeteneğim, tecrübem ne kadarsa; elimden geldiğince onları ortaya koymaya çalıştım.

"HER AN EVLENEBİLİRİM"

Sekiz yıllık bir ilişkiniz var; evlenmeyi düşünüyor musunuz?

Her an evlenebilirim. Genç yaşta baba olmayı çok istiyorum. Fazla uzatmadan evleneceğim. Mutlu bir ilişkim var ve ben evlenmekten kaçan bir adam değilim. Evlilik hafife aldığım bir şey değil.

Evlenirseniz hayranlarınızdan tepki alacağınızı düşünüyor musunuz?

Bence Türkiye o konuları tamamen aştı. Eskiden olsa tereddütlerim var derdim. Ama ben her zaman; benim mutluluğumu, iyiliğimi istemeyen beni sevmesin derim. Çünkü ben herkesin mutluluğunu ve iyiliğini istiyorum.

"SETE KOŞABİLİRİM"

Sinema filminin tadını aldınız; bundan sonra sinema setlerinde sizi daha sık görecek miyiz?

Valla tadını aldık. Tekrar bir sinema filminde oynamak için hemen sete koşabilirim.

#Sayfa#

"BEN KALIPLARIN ADAMI OLAMAM"

Siz, diğer ünlüler gibi yaşamıyorsunuz, değil mi?

Evet. Ben hiç star olma hayali kurmadım. Şu anda da kurmuyorum. Müzikal anlamda doğru şeyler yapıp insanlara sunmak istiyorum; o kadar. Starlık özel bir mertebe, çok özel bir yaşam biçimi. Starlıkta çok zor bazı kalıplar var; ben bu kalıpların adamı olamam. Açıkçası o kalıplar beni geriyor. Ben biraz daha özgür ruhlu bir adamım. Dolasıyla kendimi özgür hissettiğim ve güzel şeyler yaptığım sürece mutlu oluyorum.

ÜÇ AYDA BİR YENİ PROJE

Müzikte neler yapıyorsunuz bu aralar?

'Demli Şarkılar' adında bir projem var; keyif aldığım şarkıları sahnede söyleyeceğim. Konserlere Ankara ve İstanbul'da başlıyoruz. 70-80'li yıllardan, okumaktan çok hoşlandığım şarkılardan oluşan bir repertuvarımız var. Bu projenin albümünü de yapabiliriz. Yeni bestelerim de var. Yeni albümün yüzde 70'ini tamamladık. Yakında stüdyoya gireceğiz. Bu yılın sonunda da albüm çıkacak. Hedefim; üç ayda bir, müzikseverlerle yeni şarkılarla buluşmak, bundan sonra müzikal anlamda farklı projelere imza atmak... Kendimi yenilediğimi göstereceğim her zaman. Yeni albüm de bunun bir işareti olacak.

"ÖNCELİĞİM HER ZAMAN MÜZİK"

Yeniden bir dizide oynamayı düşünmüyor musunuz?

Düşünüyorum ama o zaman vaktimin çok fazla bir kısmını diziye ayırmak zorunda kaldığım için, müzikten de kısmen kopmak zorunda kalıyorum. Bunu göze alabileceğim iyi bir proje ile karşılaşırsam, tabii ki dizide de rol almak isterim. Benim için her zaman müzik birinci planda ama sette olmayı da özlüyorum.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Erotizm Beni Zorlayabilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement