Esra Erol, Canlı Yayında Doğum Görüntülerini Paylaştı - Son Dakika
Magazin

Esra Erol, Canlı Yayında Doğum Görüntülerini Paylaştı

İkinci kez anne olan Esra Erol, doğuma girişini ve oğlu Ömer Erol'u kucağına aldığı ilk anların videosunu canlı yayında izletti.

16.12.2015 11:56  Güncelleme: 13:05

Pazartesi günü ATV'deki evlilik programını yeniden sunmaya başlayan Esra Erol, izleyicilerine sürpriz yaptı.

OĞLUNU KUCAĞINA ALDIĞI İLK ANLARI YAYINLADI

Güzel sunucu Esra Erol, geçtiğimiz haftalarda dünyaya gelen oğluyla ikinci kez anne olmuştu. Ömer Erol adını verdiği bebeğini ilk kez kucağına aldığı anları ise, sunuculuğunu yaptığı evlendirme programında yayınladı. Videoda Esra Erol, bebeği Ömer'i ilk kez kucağına aldığı an duygu patlaması yaşayarak gözyaşlarına boğuluyor.

"ŞÜKÜRLER OLSUN YARADANA..."

Ünlü sunucu en özel anından en özel görüntülerini izleyici ile paylaştıktan sonra "Şükürler olsun yaradana... Uzun bir yolculuktu hamdolsun bugüne" dedi.

Esra Erol, Canlı Yayında Doğum Görüntülerini Paylaştı

Son Dakika Magazin Esra Erol, Canlı Yayında Doğum Görüntülerini Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • narin: Bi tek bu doğum yapıyormuş gibi bu kadar abartmaya gerek yok 21 2 Yanıtla
  • Mehmet: ülkenin gündemine bak tek doğuran kadın bu sanki 18 3 Yanıtla
  • perio6: Sedece.esra senmi dogurdun onca insan anne oluyo benimde 2.tane.bitanesinde.oluyodum erken dogum yaptim surda buresimlerini yayinlaman bile obuk subuk olmus yeter ya yakinda sunnet dogumgunu onlarda.gundeme Of of of yani 17 2 Yanıtla
    sibel: Terbiyesiz gari yazmandan beli ne oldugun cahil sensin Bnt terniyesizi 33 0 peri06: Cahil sen olmasan bi kadina gari.demesin seviyesiz cahil sensin beli ediyosun senin Kuyruguna basmisim galiba canin acimis 2 0 şenay: Bnt.sen.insan.olamamis sin yorumundan beli pit 1 0 ali44: Sen o peri rumuzlu Bayanin tirnagı.bile.olamasin onun yorumlarni tkip ediyorum sen bnt.Cahil.eyitimsiz.oldugunu Su yorumunla beli ediyosun aynı. Zaman da terbiyesisin... 1 0 peri06: Sen eyitim gormüssün ama insan olamamissin sen benim tirnagim olamasin tirnagim 0 1 peri06: Bnt.sen okumussun ama insan olamamissin sen egitimiden bahsedene bak kadin yazacagina gari yaziyosun sen ne oldugunu bu yorumla beli etin sen benim Gördüğüm. Saygı nin yüzde. Birini. Bile.gormesin cunki sen insan deyilsin yorumundan beli hayirdir bu kuyruk acisimi 0 1 peri06: Tesekurler.sibel boyle.eyitimden.bahsederler insan olamamis onu gosterirler...okumayla adam olunmuyomus goruyoruz boyle once insan olacaksin iyi aksamlar sibel hanim 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement