"Evde Jartiyerle Dolaşırım" - Son Dakika
Magazin

"Evde Jartiyerle Dolaşırım"

"Evde Jartiyerle Dolaşırım"

Ünlü dansöz Asena, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı.

10.12.2012 17:30  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seda Sayan'ın TV 8'de yayınlanan 'Seda Sultan' programına bugün oryantal Asena konuk oldu. Programın ilerleyen dakikalarında Asena "Evin içinde jartiyerle dolaşırım." deyince Seda Sayan şaşkınlığını gizleyemedi.

"BEN BİRAZ SEKSİYİM"

Ünlü dansöz Asena bugün Seda Sayan'ın konuğu oldu. Kadın erkek ilişkilerinin ele alındığı programda 'aşk doktoru' olarak da bilinen Posta gazetesi yazarı Mehmet Coşkundeniz de bulundu.

Ses getirecek konuyu açan Seda Sayan, 'aşk doktoru'nun eşi Derya Coşkundeniz'e "Mehmet evde nasıl giyinir?" diye sordu. Konuğuna konuşma fırsatı vermeden örneklere devam eden Sayan, "Ben de Asena da evde göründüğümüz gibi değiliz." dedi.

Sayan 'Evde pijama terlikleyim, Asena da öyle' deyince, ünlü oryantal konuya girdi. Asena, kendi tabiri ile evde 'paçoz' oturmadığını söylerken, 'Ben evde biraz seksiyim' diye konuştu.

"MİSAFİRİMİ JARTİYER İLE KARŞILARIM"

Evde eşofmanlar ile durmadığını söyleyen Asena, evde çok jartiyer kullandığını söyledi. Ünlü dansöz, "Ne giyersem, etek veya elbise ise muhakkak jartiyerli çorap ile dolaşırım. Birisi de gelse, kapıyı açtığımda öyle karşılarım' deyince stüdyodaki konuklar da şaşkınlığını bir süre üzerlerinden atamadı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin 'Evde Jartiyerle Dolaşırım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement