Ezgi Vedasının Ardından İlk Defa Konuştu: Atakan'la Bir Grup Olduk - Son Dakika
Magazin

Ezgi Vedasının Ardından İlk Defa Konuştu: Atakan'la Bir Grup Olduk

Ezgi Vedasının Ardından İlk Defa Konuştu: Atakan\'la Bir Grup Olduk

Üç buçuk ay boyunca yaşadığı Survivor macerası sona eren Ezgi Avcı, aynı adayı paylaştığı arkadaşlarıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

11.05.2016 12:12  Güncelleme: 13:47

Survivor'dan elenen Ezgi Avcı ünlüler adasında yaşanan her şeyi anlattı. Ünlüler adasında artık barış sağlanmasının zor olduğunu belirten Ezgi, Semih'in Atakan'dan çekindiğini iddia etti.

AŞK İDDİASINI NE DOĞRULADI NE YALANLADI

Ezgi Avcı, Atakan ile sevgili oldukları iddialarını ise ne yalanladı ne de doğruladı. Avcı, dedikodularının çıkmasına sebep olan, sürekli birlikte takılmalarıyla ilgili, "En çok açıklık getirmem gereken konu şu" diyerek şunları söyledi: "Atakan ile biz bir grup olduk. Bunu bazı arkadaşlarımız Ezgi Atakan'ın gölgesine sığınıyor gibi açıklamalarla dile getirdi. Bu aslında çok yanlış. Biz bunu seçmedik. En başta 9 kişilik bir gruptuk, ya elendikleri ya ihanet sebebiyle biz 2 kişi kaldık. Biz yalnız kalmayı kendimiz tercih etmedik.

"ATAKAN'IN BUNDAN SONRAKİ STRATEJİSİ NE?"

Ben elenince Atakan şimdi yalnız kaldı. Şu şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum. Yalnız devam edecek ancak onun dışında iletişim kurabileceği tek insan Yattara. Yunus, Nagihan ve Semih ile belli bir sınırın dışında konuşmayacağını düşünüyorum.

"YATTARA VE MEHMET EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI"

Bizim adada bölünmeler Tuğba ile başladı. Adanın gizli yerlerinde paylaşımlarla iş kışkırtma boyutuna geçti. Bunu devam ettiren de Nagihan oldu. Beni en çok hayal kırıklığına uğratan Memo ve Yattara oldu. Çünkü onlara çok güveniyordum.

"SEMİH ATAKAN'DAN ÇEKİNİYOR"

Semih'in Atakan'dan biraz çekincesi var. Bu çekincede oylamalarda Atakan'ın yüksek olduğunu bildiği için bir şekilde kaos yaratmak istiyor."

Kaynak: Acunn.com

Son Dakika Magazin Ezgi Vedasının Ardından İlk Defa Konuştu: Atakan'la Bir Grup Olduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement