Başarılı Şarkılarıyla Dünyaya Açılan Ezhel Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Başarılı Şarkılarıyla Dünyaya Açılan Ezhel Kimdir?

Sahne adı Ezhel olan ünlü rapçi Ömer Sercan İpekçioğlu kimdir, kaç yaşındadır?

08.08.2018 14:55  Güncelleme: 16:08

Ünlü rapçi Ezhel, geçtiğimiz aylarda 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirme' suçlamasıyla hakim karşısına çıkmış ilk duruşmada beraat etmişti. Ünlü rapçi internette de en çok aranan isimlerden biri oldu. Peki, Ezhel kimdir?

EZHEL KİMDİR?

Sahne adı Ezhel olan Ömer Sercan İpekçioğlu 1 temmuz 1990 yılında Ankara'da doğdu.

İlk albümünü 2017 yılında çıkarmıştır. Müziğinin türünü "Anatolian Urban Core/Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap" olarak tanımlayan rapçi geniş kitlelere sosyal medya ile ulaşmıştır. Kısa sürede milyonlara kendini dinletmeye başlayan genç rapçi şarkılarında Ankara'da yaşadığı mahalle kültürünü yansıtıyor.

Başarılı Şarkılarıyla Dünyaya Açılan Ezhel Kimdir?

Geleneksel kültürle evrensel bir kalite yakalayan Ezhel, küçük yaştan itibaren rap müzikle ilgilenmeye başladı. Rap'in yanında Reggae tarzı müzik yapmaktadır

Ezhel, Gitar, piyano, ney, def ve darbuka çalabilmektedir.

Ezhel, 2008 yılında Keişan ile birlikte yaptığı seri ile adını duyurdu. 2011 yılında Kamufle, Red, Anıl Piyancı, Keişan, Grogi, İndigo, Nomad ile birlikte yaptığı Sekiz adlı şarkısıyla daha geniş kitlelere ulaşmıştır.

Başarılı Şarkılarıyla Dünyaya Açılan Ezhel Kimdir?

Türkçe rap'in önemli isimleriyle çalıştıktan sonra 2011 yılında Funk'd up, Dj Suppa ve Aga B ile VooDoo Records'u kurdu.

Hiphoplife tarafından desteklenen Freestyle King 2 yarışmasında 16 yarışmacı arasında 1. olmuştur.

Son olarak yine Hiphoplife tarafından desteklenen Organize Oluyoruz vol. 2 albümüne "Yaprak Düşerse" şarkısı ile katkıda bulunmuştur.

Başarılı Şarkılarıyla Dünyaya Açılan Ezhel Kimdir?

10 YILA KADAR HAPSİ İSTENMİŞTİ

Ezhel hakkında açılan davada "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirme" suçlamasıyla hakkında 10 yıla kadar hapsi istenmiş ünlü rapçi ilk duruşmada beraat etmişti.

Başarılı Şarkılarıyla Dünyaya Açılan Ezhel Kimdir?

Son Dakika Magazin Başarılı Şarkılarıyla Dünyaya Açılan Ezhel Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • vaY: AMAN GELMESİN BÖYLE MUNDARLAR 9 2 Yanıtla
  • ÖZBEÖZTÜR: ŞUNUN TİPİNİ BENİMSEYİP, SÖYLEDİĞİ ZIRILTIYI ŞARKI DİYE MİLYONLAR DİNLİYOSA, VAY HALİMİZE. BİTMİŞİZ BIZ TOPLUM OLARAK DEMEKKİ.??? 8 2 Yanıtla
  • Haberden haberiniz yok: İlk duruşmada beraat etti !!! Ne zaman oldu bu ??? Ayrıca ortada ne bir şarkı nede başarı var....kendi gibi ipsiz sapsızlar kafayı çekip dinliyordur anca ..bu toplum bozucu yaratıkları haber yapanlara yazıklar olsun..... 8 2 Yanıtla
  • tek atan headshot : bu adam benim 1 7 Yanıtla
  • Eski Texas: dinleyeyim dedim açtım 3 şarkısını dinledim ne adam gibi ses var ne müzik var ne beat var bu ne biçim bir müzik kulağı ne sanat var ne sanatçı ne de kulağa hoş gelen bir ses. 6 1 Yanıtla
  • GLADYATÖR andsmero: PORSCHE MARKA ARABAMI BAĞIŞLAYACAGIM BAYAN ARIYORUM KARŞILIGINDA AYDA BIR BULUSURUZ 0 5 Yanıtla

Advertisement