Farah ve Tahir, Behnam'ın planlarına karşı direniyor - Son Dakika
Magazin

Farah ve Tahir, Behnam'ın planlarına karşı direniyor

Farah ve Tahir, Behnam\'ın planlarına karşı direniyor

Farah'ı kurtarmak isteyen Tahir, Behnam'ın kasada tuttuğu görüntüyü almak için yardım arayışına girer. Kerimşah ise Behnam'a karşı harekete geçerken, Farah da tepkisiz kalmaz. İran'dan gelen amca Mahmoud Azadi'nin gelişi ise herkesin dengesini değiştirir. Mehmet ise kardeşini bulmak için emniyete dönerken kötü bir sürprizle karşılaşır. Tahir ve Farah, birbirlerinin aşkından güç alarak Behnam'ın kazanmasına izin vermemeye kararlıdır.

03.11.2023 00:05  Güncelleme: 00:06

Farah'ı oğluyla birlikte yaşadığı yerden kurtarmaya kararlı olan Tahir, Behnam'ın kasada tuttuğu görüntüyü alabilmek için sürpriz bir ismin yardımına ihtiyaç duyar.

Kerimşah'ı Tahir'e karşı dolduran Behnam'a ise Farah'ın tepkisiz kalmaya hiç niyeti yoktur.

İran'dan gelen büyük amca Mahmoud Azadi'nin gelişi tüm dengeleri değiştirir. Yalnızca Farah değil Azadi ailesi de bu durumdan etkilenir ve Behnam iplerin elinde olduğunu Mahmoud amcasına kanıtlamak ister.

Görevine geri dönüp kardeşini bulmak için harekete geçen Mehmet'i, emniyette kötü bir sürpriz beklemektedir.

Kasadaki görüntüyü geri almaya çok yaklaşan Tahir beklenmedik bir durumla karşılaşırken, Farah da Behnam'ın evlilik sürpriziyle köşeye sıkışır.

Ancak birbirlerinin aşkından güç alan Farah ve Tahir'in bu sefer Behnam'ın kazanmasına izin vermeye hiç niyetleri yoktur.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Farah ve Tahir, Behnam'ın planlarına karşı direniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement