'Fatmagül' Fena Dağıttı! - Son Dakika
Magazin

'Fatmagül' Fena Dağıttı!

\'Fatmagül\' Fena Dağıttı!

Beren Saat ile Esra Dermancıoğlu, önceki gece Beyoğlu'nda eğlendi.

16.09.2011 02:00  Güncelleme: 08:39

Beren Saat ile Esra Dermancıoğlu, önceki gece Beyoğlu'nda eğlendi. Mekandan kol kola çıkan ikili, sokak çalgıcılarına yakalanınca ortalık karıştı.

BİR ÇORBA PARASI...

Alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorlanan ikili, çalgıcıların Beren Saat için ayaküstü yaptıkları besteyi dinleyince kahkahalara boğuldu. Beren Saat'e önce "Bihter abla" diye seslenen sokak çalgıcıları, daha sonra "Fatmagül yenge, bir çorba parası versen de yolumuzu bulsak" dedi.

Fırat Çelik'le aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Beren Saat, önceki akşam da Esra Dermanvıoğlu'yla Beyoğlu'nda eğlendi. Güzel oyuncu açılan göğsünü kapatabilmek için akla karayı seçti.

ROL ARKADAŞIYLA AŞK İDDİASI

Yaz boyu ortalarda görünmeyen Beren Saat, yeni sezonun başlamasıyla birlikte her gece başka bir mekânda kameralara yakalanır oldu! Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin yeni sezona başladığı hafta dizideki rol arkadaşı Fırat Çelik'le bir kafede eğlenirken görüntülenence hakklarında aşk dedikoduları çıkan Saat, "Kalbim boş!" diyerek iddiaları yalanladı. Güzel oyuncu önceki akşam da yine rol arkadaşı Esra Dermanaoğlu'yla eğlence turuna çıktı.

AYAKÜSTÜ BESTE YAPTLAR

Beyoğlu'nda bir barda eğlenen Beren Saat ile Esra Dermanaoğlu, çıkışta karşılarında gazetecileri görünce zor anlar yaşadı. Alkollü olduğu görülen ve ayakta durmakta zorluk çeken Saat, açılan göğsünü kapatmak için akla karayı seçti. Bu arada sokak çalgıcıları güzel oyuncuyu görürce ayak üstü onun için beste yaptı, İkili, panayır alanına dönen sokakta sorulara cevap vermeden taksive binerek uzaklastı.

YENGE DE FENA AÇILDI

Fatmagül'ün Suçu Ne?'de kötü yenge Mukaddes'i canlandıran Esra Dermancıoğlu, Beren Saat ile çıktığı eğlence gecesinde göğüs dekoltesiyele dikkat çekti.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Fatmagül' Fena Dağıttı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement