Bir Başka Cumhurbaşkanı Adayı İse Magazin Dünyasından! - Son Dakika
Magazin

Bir Başka Cumhurbaşkanı Adayı İse Magazin Dünyasından!

Bir Başka Cumhurbaşkanı Adayı İse Magazin Dünyasından!

Sultanahmet Camii'nde dua eden ünlü sanatçı Onur Akay, Sultanahmet'te kurulan dünyanın en büyük lale halısını gezdi.

20.04.2018 13:32  Güncelleme: 13:34

Son yıllarda sanat camiasındaki ünlü isimlerin ölüm ve hastalık haberlerini sosyal medya adreslerinden duyurduğu için, magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı Onur Akay, dün Sultanahmet Camii'nde dua etti ve Sultanahmet'te kurulan dünyanın en büyük lale halısını gezerek muhabirlerle sohbet etti. " Ankara'dan dayım Güner Gürses bizi ziyarete geldi. Annem ve kardeşimle dayımı gezdiriyoruz. Biraz sonra da Eyüp Sultan'da duamızı edeceğiz ve Pierre Loti Tepesi'nde gün batımını izleyeceğiz." diyen Akay, "Erken seçimlerle ilgili ne düşünüyorsunuz?" sorusuna ise, "Allah ülkemiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah. Bende Cumhurbaşkanı adaylığımı sosyal medyadan açıklamaya hazırlanıyorum" açıklaması ile herkesi şaşırttı.

"SOSYAL MEDYANIN CUMHURBAŞKANIYIM"

Daha önce basına Başbakan olmak istediğini açıklayan meslektaşı Yılmaz Morgül'e de gönderme yapan ünlü sanatçı Onur Akay, "5 yıldır zaten sosyal medyanın cumhurbaşkanıyım. Ne söylesem, ne açıklasam zaten beni Cumhurbaşkanı gibi yazıyorsunuz. Sosyal medyadan Cumhurbaşkanı adayı olacaklarını açıklayanlara sesleniyorum. O zaman bende adaylığımı koyuyorum. Aslında bizim Yılmaz Morgül biliyorsunuz açıklamıştı ve Başbakan olmaya çok hevesliydi. Fakat yeni sistemde Başbakan da bulunmayacağı için, ben Cumhurbaşkanı olursam Yılmaz'ı da 'Fenomen Bakanı' yapacağım" diyerek, sosyal medyada Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıklayanlara esprili bir dille gönderme yaptı.

Yoldan geçen insanlar ise, oldukça kilo aldığı görülen Onur Akay'a, "Onur Bey hoşgeldiniz ama fazla kilo almışsınız" diyerek takıldılar.


Bir Başka Cumhurbaşkanı Adayı İse Magazin Dünyasından!
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Bir Başka Cumhurbaşkanı Adayı İse Magazin Dünyasından! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement