Yeni Asır Gazetesi, İzmir Fuarı'nda Gülme Yarışması Yaptı - Son Dakika
Magazin

Yeni Asır Gazetesi, İzmir Fuarı'nda Gülme Yarışması Yaptı

Yeni Asır Gazetesi, İzmir Fuarı\'nda Gülme Yarışması Yaptı

82.kez kapılarını açan İzmir Enternasyonel Fuarı'nda stant açan Yeni Asır Gazetesi, düzenlediği organizasyonlarla ilgi odağı oldu.

08.09.2013 01:05  Güncelleme: 16:54

82. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonel Fuarı'nda stant açan Yeni Asır Gazetesi, düzenlediği organizasyonlarla ilgi odağı oldu. Hakan Doğanay ile birlikte yaptığı yetenek ve gülme yarışmalarında büyük beğeni toplayan stant, yarışmayı kazananlara birbirinden güzel hediyeler dağıtıyor.

En son Fuar'da bu akşam Hakan Doğanay'la birlikte her gecenin vazgeçilmesi olan Yetenek yarışmasına gerçekleştirildi. Yetenek yarışmasında sahne alanlar hünerlerini sergiledi. Sahneye çıkarak İrem'in Hayalet Sevgilim şarkısını düet yaparak seslendiren Ruşen ve Ruken kardeşler büyük alkış alarak birinciliği kazandıktan sonra verilen hediyenin ardından verilen Sofra Dergisi ile poz verdiler.

Gecenin son yarışması olan kahkaha yarışmasında ise yarışmacılar büyük ödül olan telefonu kazanmak için kıyasıya yarıştı. Yarışmanın sonunda Onur Akman coşkulu kalabalığı kahkaha krizine sokarak birinciliği kazandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Yeni Asır Gazetesi, İzmir Fuarı'nda Gülme Yarışması Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement