Görme Engelli Kızın Sorusu Nihat Hatipoğlu'nu Şaşırttı - Son Dakika
Magazin

Görme Engelli Kızın Sorusu Nihat Hatipoğlu'nu Şaşırttı

Programında izleyici sorularını yanıtlayan Nihat Hatipoğlu'na görme engelli bir genç kız "Engelim, annemin eksik duasından mıdır?" şeklinde bir soru yöneltti.

25.06.2016 15:08  Güncelleme: 16:10

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, bu gece ATV ekranlarında yayınlanan "Sahur Özel" pogramında görme engelli bir kızın sorusuna yanıt verdi.

"ENGELİM EKSİK DUADAN MI?"

Genç kızın "Hocam ben doğuştan görme engelliyim. Annemin ilk altı sene çocuğu olmamış. 'Allah'ım bana bir evlat ver engelli olsun sakat olsun ama evladım olsun' diye dua etmiş. Görme engelim onun eksik duasından mıdır?" sorusu şaşkınlık yarattı.

"BU SİZE CEZA DEĞİL"

Bu soru karşısında kısa süreli duraksayan Hatipoğlu böyle cevap verdi: "Annenizin duasından oldu ya da olmadı demek çok zor. Allah'ın tasarrufundadır. Bizim onu bilmemiz mümkün değildir. Ama şunu bilin bu size ceza değil, sizin mükafatınız daha fazla olacaktır."

Görme Engelli Kızın Sorusu Nihat Hatipoğlu\'nu Şaşırttı

Son Dakika Magazin Görme Engelli Kızın Sorusu Nihat Hatipoğlu'nu Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • hoptiri: Hatipoğlu malı götürüyor yine bu ilmi cevaplarıyla :) 15 13 Yanıtla
  • Dalga: Hem bu kiz hemde annesinin musluman oldugundan emin degilim!! Dini butun olan zaten sorunun cvp ini bilir !! ( hersey takdiri ilahi) ama gel gör ki insanlar koyun olmus hocamizda coban. 15 8 Yanıtla
  • Ahmet altak: O zaman sende gözünü kör et mükafatı sen kazan hoca efendi 10 12 Yanıtla
  • Osmanlı: (Gözsüz kimse, sabrederse, Allahü teâlâ ona Cenneti verir.) [Buhari] 18 3 Yanıtla
  • xxx: yetişen nesile bak .cahiller yaa urafeleri kaale alıyorlar. 4 4 Yanıtla
  • orhan : ulan soruya bak hangi mahlukat yetişdiriyor böyle cahıl ahmak toplumu bırde sokaga salıyorlar ınsan dıye bırakın dogaya salın kı kendı dogasında yasasınlar ınsanların dogasında degıl 0 3 Yanıtla

Advertisement