Gupse Özay, 22 Kilo Verdi - Son Dakika
Magazin

Gupse Özay, 22 Kilo Verdi

Akmerkez'de görüntülenen Gupse Özay, fit haliyle dikkat çekti. Oyuncu, "Deliha'da tombikleşmiştim. Yeni filmdeki karakter biraz zayıftı. O yüzden 22 kilo verdim." dedi.

05.05.2016 14:36  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Yalan Dünya' dizisinde canlandırdığı Nurhayat karakteri ile şöhreti yakalayan, Gupse Özay arkadaşları ile beraber Akmerkez'deydi. 21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri töreninde; zayıflamasıyla konuşulan Gupse Özay, dün de spor ve fit haliyle dikkat çekti. Mekan çıkışı gazetecilerle konuşan genç oyuncu "Deliha'da tombikleşmiştim. Yeni filmdeki karakter biraz zayıftı. Toplamda 21 kilo verdim. Ben rolüme öyle motive olurum. Öyle giriyorum karaktere" dedi.

"ELÇİN'İ SEVİYORUM"

Kiralık Aşk dizisinde oynayan sevgilisi Barış Arduç'u partneri Elçin Sangu'dan kıskandığı haberleriyle ilgili konuşan oyuncu "İnanın kendim hakkında çıkan haberlere alıştım artık. Yok gelinlik giymezmişim, yok senaryo değiştirecekmişim. Ben manyak mıyım senaristi arayıp senaryo değiştireceğim. Bunların hepsi uydurma haber ve gülüyorum sadece. Elçin'i çok seviyorum. Tanışıyorum zaten hemşerim" dedi.

Gupse Özay ve Barış Arduç 'Deliha' filminin setinde tanışmış arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüştü.

Gupse Özay, 22 Kilo Verdi

Son Dakika Magazin Gupse Özay, 22 Kilo Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ANTİ AKP: HİLAFETÇİYİM ALLAH IN ADAMIYIM DİYEREK ALLAH İLE İNSANLARI ALDATARAK SÜLÜK GİBİ KANINI EMEREK ÇALIŞANLARA 1300 TL ASGARİ ÜCRETİ FAZLA GÖREREK 300 TL SİNİ CEBELLEZİ EDEREK HER AY EMEKLİ MAAŞLARINDAN TIRTIKLAYARAK MAKARNA KÖMÜR ÇEKYAT ALIŞ VERİŞ ÇEKİ ÇEYREK ALTIN DAĞITARAK MİLLETİN GÖZÜNÜ BOYAMAK SURETİYLE MATAH BİR İŞ YAPIYORMUŞ GİBİ HAVALARA GİRİP AHKAM KESEREK CAMİ İMAMLARI VASITASI İLE MİLLETE ŞÜKRETMESİNİ ÖĞRETEREK YÜZÜNÜZ KIZARMADAN SIKILMADAN DİNDARLIKTAN MÜSLÜMANLIKTAN BAHSEDEBİLİYORSUNUZ. 16 1 Yanıtla
  • Dost Acı Söyler: Eşinizin sizi aldatıp aldatmadığını cep telefonu faturasını ayrıntılı olarak e-posta adresinize çaktırmadan isteyerek öğrenebilirsiniz 3 4 Yanıtla
  • Sibel: Hım tmm hadi çay demledim 1 0 Yanıtla

Advertisement