Güzel oyuncuya küfür ettiler! Neye uğradığını şaşırdı - Son Dakika
Magazin

Güzel oyuncuya küfür ettiler! Neye uğradığını şaşırdı

Güzel oyuncuya küfür ettiler! Neye uğradığını şaşırdı

Masumlar Apartmanı'na veda eden Farah Zeynep Abdullah'ı sosyal medyada adeta çıldırttılar. Oyuncu, yeşile boyattığı saçı için çirkin benzetme yapan hayranını "Beni küçük düşürdü" diyerek savcılığa şikayet etti. İşte ayrıntılar...

18.06.2021 12:04  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon finali yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisinden ayrılan Farah Zeynep Abdullah, bir süre önce değişiklik yapıp saçlarının bir bölümünü yeşile boyattı.

31 yaşındaki oyuncunun yeni imajı, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Bazı takipçilerinin övgüsünü alan Abdullah, bir takipçi yüzünden çok üzüldü.

FARAH'I ŞOK EDEN KÜFÜR!

Günaydın'dan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; bir sosyal medya kullanıcısı, "Yeşil saç ne Zeynep, iyice b...k gibi olmuşsun" şeklinde yorum yaptı.

Söz konusu mesaj, kısa sürede binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Bu durum, Farah Zeynep Abdullah'ı sinirlendirdi.

SAVCILIĞA BAŞVURDU

Tepki çeken yorum sonrası savcılığa başvuruda bulunan ünlü oyuncu, yazılan mesajlar nedeniyle küçük düşürüldüğünü, aşağılandığını ileri sürdü.

Kullanıcının tespit edilip cezalandırılmasını isteyen Farah Zeynep Abdullah'ın ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Güzel oyuncuya küfür ettiler! Neye uğradığını şaşırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement