Güzelliğimin Sırrı İçten Gülümsemem - Son Dakika
Magazin

Güzelliğimin Sırrı İçten Gülümsemem

Güzelliğimin Sırrı İçten Gülümsemem

Podyumların en güzel kadınları arasında yer alan Avustralyalı model Miranda Kerr, güzellik sırrını açıkladı: İçten bir gülümseme ve özgüven; içinizdeki....

13.01.2014 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü topmodel Miranda Kerr, geçtiğimiz günlerde Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıktı. Kerr, ilk kez geldiği Türkiye'de büyük ilgi gördü. Eşi Orlando Bloom ile ayrılığıyla da gündemde olan ünlü model, Antalya'da GÜNAYDIN'ın sorularını yanıtladı...

Türkiye'de ilk kez podyuma çıktınız. Neler hissettiniz?

Bugüne kadar Victoria's Secret dahil, birçok büyülü podyumda yürüdüm. Bugün ise çiçeklerle dolu, doğayı ve beni simgeleyen bir podyuma çıktım. Antalya'da basın ordusuyla karşılandım ve çok etkilendim.

ADRIANA VE ERIN İLE KONUŞTUM

Daha önce bu etkinliğe katılan topmodellerle Türkiye'ye gelmeden önce görüştünüz mü?

Adriana (Lima), Erin (Heatherton) ve Isabeli (Fontana) ile sık sık görüşüyoruz. Onlar Türkiye'de çok güzel tepkiler aldıklarını, çok iyi karşılandıklarını anlattılar. Ben de onlar gibi çok güzel duygularla dönüyorum.

Çocukluk hayaliniz model olmak mıydı?

Hayır, gerçekten hiç düşünmedim, hayal bile etmedim. Daha çok müziğe ilgi duyan bir çocuktum. Babaannem piyano çalardı, ben de şarkı söylerdim. Kendi kendime koreografiler yapar, sonra aile içinde gösteriler sunardım.

Modelliğe nasıl başladınız? 1

3 yaşındayken bir arkadaşım, bir derginin kapak modeli yarışmasına benim fotoğrafımı yolladı. Bu fotoğraf, o dergide kapak oldu ve sonra defileler, fotoğraf çekimleri ardı ardına geldi.

Yani bir fotoğrafla hayatınız değişti...

Evet, başlangıç noktası bu oldu. Bir fotoğrafla başladı her şey...

Peki ileride oyunculuk yapmayı düşünüyor musunuz?

Bu mesleğe başladığımda, bu kadar uzun süre devam edeceğimi düşünmemiştim. Bu yüzden, gıda üzerine eğitim aldım. Güzellik ve beslenmeyle ilgili iki kitap yazdım. İkisi de bestseller oldu. Ayrıca Cora Organics adında, doğal güzellik ve bakım ürünleri üreten bir firmam var. Oyunculuk yapmak gibi bir idealim ise yok...

Güzelliğinizin sırrı ne?

Söyleyeceğim tek şey; içten bir gülümseme ve özgüven, içinizdeki ışığı yansıtır ve bir anda parlamanızı sağlar. İşte bu kadar kolay!

ŞÜKRETMEYİ öĞRENDİM

Flynn isimli 2 yaşında bir oğlunuz var. Annelik hayatınızı nasıl etkiledi?

Hayatımda ilk sırayı oğlum aldı. Ayrıca daha düzenli olmayı öğrendim. En önemlisi de; şükretmeyi öğrendim.

Mutfakta becerikli misiniz?

Değişik yemekler yapmayı çok severim. 12 saat marine edilmiş tavuk, benim spesiyalimdir.

AYNI HAYATI İSTERDİM

Hayatında hiçbir pişmanlığı olmadığını söyleyen Miranda Kerr, "Bir daha dünyaya gelsem, yine aynı hayatı isterdim" diyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Güzelliğimin Sırrı İçten Gülümsemem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement