Güzellik Yarışmasında Birinci Olunca Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika
Magazin

Güzellik Yarışmasında Birinci Olunca Gözyaşlarına Boğuldu

Yapılan ABD güzellik yarışmasında birinci olan Deshauna Barber tacını devralırken gözyaşlarına boğuldu.

07.06.2016 14:00  Güncelleme: 15:31

Heyecan sona erdi, ABD yeni güzelini seçti. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan ABD güzellik yarışması nefes kesen bir final gecesiyle bitti. Ülkenin tüm eyaletlerini temsil eden güzellerin yarıştığı gecede Miss ABD unvanını 26 yaşındaki Deshauna Barber elde ettti.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yarışmada Columbia'yı temsil eden Barber, birbirinden güzel 50 rakibini geride bırakarak kraliçelik tacını giydi. Barber; geçen yılın birincinsinden tacını devralırken de sevinç gözyaşlarına boğuldu.

ASKER KIZI

Deshauna Barber, ABD ordusunda görevli bir askerin kızı. Bu sebeple ülkenin çok farklı kentlerinde büyüyen Barber, 17 yaşında kendisi de orduya katıldı. Bu arada Virginia Üniversitesi'ne iş idaresi eğitimi gördü. Okulu bitirdikten sonra lojistik görevlisi olarak orduya hizmet etmeyi sürdürdü.

FİLİPİNLER'DE TEMSİL EDECEK

Geçen hafta sonu yapılan güzellik yarışmasında kraliçelik tacını giyen Deshauna Barber ülkesini Filipinler'de yapılacak olan Kainat Güzeli yarışmasında temsil edecek.

EN GÜZEL KIZ UNVANINI ALAN BİRKAÇ AFRİKA-AMERİKALI'DAN

Deshauna Barber, ülkesinin en güzel kızı unvanını kazanan birkaç Afrika- Amerikalı'dan biri. 1983 yılında Vanessa Williams, ABD güzeli seçildi. Fakat sevinci kısa sürdü. Daha önce çekilen çıplak pozları ortaya çıkınca tacı geri alındı.

1990 yılında Afro- Amerikan Carole Anne Marie Gist, ABD Güzeli tacını giydi.

İşte Deshauna Barber'ın zaferiyle sonuçlanan geceden objektiflere takılanlar:


Güzellik Yarışmasında Birinci Olunca Gözyaşlarına Boğuldu

Son Dakika Magazin Güzellik Yarışmasında Birinci Olunca Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement