Hale Soygazi, Hakkındaki İddialara Ünlü İsimlerde Dahil Oldu - Son Dakika
Magazin

Hale Soygazi, Hakkındaki İddialara Ünlü İsimlerde Dahil Oldu

Hale Soygazi, Hakkındaki İddialara Ünlü İsimlerde Dahil Oldu

Seda Sayan'ın programındaki şok iddia ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.

13.10.2017 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın programında Hale Soygazi'nin çocuğu olduğunu iddia eden Murat Şar ve Şar'a canlı yayında destek olan söz yazarı Mehmet Yüzüak, oldukça dikkat çeken açıklamalar yapmaya devam ederken, Ahmet Özhan'dan sonra, şimdide Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'dan ilginç bir açıklama geldi.

İDDİALARI DOĞRU ÇIKTI!

Programın ilk günlerde isim vermeden, "Murat Şar'ın annesini telefonla aradım" diyen Mehmet Yüzüak'ın telefonla aradığı kişinin Hale Soygazi olduğunu iddia eden ve "Hale Soygazi'nin Mehmet Yüzüak'ı mahkemeye vermeye hazırlandığını da duydum." yazarak paylaşım yapan ünlü sanatçı Onur Akay'ın, bu iddiaları doğru çıkmıştı. Ayrıca Akay, kendisine bazı iddialarda bulunan bir kişinin olduğunu ifade ederek, "Mehmet Yüzüak haklı çıkacak gibi." açıklamasında da bulunmuştu.

"KESİNLİKLE ANNESİ OLAMAZ"

Onur Akay'ın açıklamaları dün sabah Söylemezsem Olmaz programında yeniden gündeme getirilince, Instagram adresinden programın videosunu paylaşarak çok ilginç bir açıklama yapan Akay, sosyal medyada şaşkınlık yarattı. Akay, " Beyaz TV'nin magazin programı Söylemezsem Olmaz'da, benim Seda Sayan'ın programındaki konu ile ilgili yaptığım paylaşımı yayınlamışlar. Ancak, bana söylenen iddiaların doğru olduğuna artık inanmıyorum ve o paylaşımımı zaten silmiştim. Çok sağlam bir kaynaktan duyduklarım karşısında, Hale Soygazi kesinlikle Murat Şar'ın annesi olamaz." notunu düştü.

Onur Akay'ın Hale Soygazi ile ilgili ne bildiğini merak eden sosyal medya kullanıcıları, konu ile ilgili çok sayıda yorum yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Hale Soygazi, Hakkındaki İddialara Ünlü İsimlerde Dahil Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement