Hamdi Alkan: Aşkla Seviyorlar ama Sevgili Değiller - Son Dakika
Magazin

Hamdi Alkan: Aşkla Seviyorlar ama Sevgili Değiller

Hamdi Alkan: Aşkla Seviyorlar ama Sevgili Değiller

Aşk yaşadıkları iddia edilen Keremcem ile Ezgi Asaroğlu için dizinin yönetmeni Hamdi Alkan "Büyük bir aşkla birbirlerini seviyorlar ama sevgili gibi davranmıyorlar." dedi.

15.10.2015 09:35  Güncelleme: 09:40

'O Hayat Benim'in aşk yaşadıkları iddia edilen oyuncuları Keremcem ile Ezgi Asaroğlu için dizinin yönetmeni Hamdi Alkan son noktayı koydu: "Büyük bir aşkla birbirlerini seviyorlar ama sevgili gibi davranmıyorlar."

"SEVGİLİLİK ANLAMINDA BİR ŞEY GÖRMEDİM"

'O Hayat Benim' dizisinin başrol oyuncularından Keremcem ile Ezgi Asaroğlu'nun gerçek hayatta da sevgili oldukları iddiası uzun zamandır gündemde. Keremcem "Aşk iddialarına 'evet' ya da 'hayır' demem" demişti, bu kez dizinin yönetmeni Hamdi Alkan konuştu. İkilinin sevgili olmadığını söyleyen Hamdi Alkan, "Ben aşk yaşadıklarını çağrıştıracak bir duruma sette rastlamadım. Onlar büyük bir aşk ile birbirlerini seviyorlar. 40 haftadır onlarla birlikteyim, ben sette geçirdiğimiz zaman boyunca ikisi arasında sevgililik anlamında bir şey görmedim' dedi.

Kaynak: Güneş

Son Dakika Magazin Hamdi Alkan: Aşkla Seviyorlar ama Sevgili Değiller - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • NAZLI:): yakinda cikar sevgili haberi hic merak etmeyin 4 2 Yanıtla
  • FATIH TORUNU: Neyseki gelincikten gittiler rahat ettik. Gecnin bi vakti ayyaslar gibi kahkahalar gulmeler bagirmalar. Jenerator sesi. Davulun sesi uzaktan hos gelir millete 1 2 Yanıtla
  • 06: herseyı sanamı gosterecekler. 2 0 Yanıtla
  • GENÇ YAZAR: HALKIMIZ bulguru,pilavı,makarnayı,patatesi,fasulyeyi bile ekmekle tüketiyor.Ekmeksiz bir şey yiyemiyor.Fazla sigara püfletiyor(sigara içilmez).Çok çay kahve içiyor. ÇOK AZ sebze,meyve ve en önemlisi SU tüketiyor.Yatma,kalma saati belli değil.Kendilerini dizilere,filimlere fazla kaptırmışlar. Böylece BEYİN duruyor,sadece ORGANLARI çalışıyor. 2 0 Yanıtla
  • kemal: vatanını sevmeyen bizden değildir. 0 2 Yanıtla
  • NAZLI:): HAYIR TABI KI KEREMCEMLE EZGININ ANLADINMI 0 1 Yanıtla

Advertisement