Hayko Cepkin ve Engin Altan Düzyatan Paraşütle Atladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hayko Cepkin ve Engin Altan Düzyatan Paraşütle Atladı

Hayko Cepkin ve Engin Altan Düzyatan Paraşütle Atladı
24.06.2011 15:50

İzmir'in Selçuk İlçesi'nde bulunan ve Türkiye'nin tek atlayış merkezi olan THK Efes Atlayış Merkezi'nde iki gün sürecek 2'nci Atlayış ve Uçuş Şenliği başladı.

Paraşütle atlayanlar arasında tiyatrocu Engin Altan Düzyatan ile sanatçı Hayko Cepkin de yer aldı.

Selçuk- Efes Havaalanı'nda düzenlenen şenliğin açılış seremonisine Selçuk Kaymakamı Aziz İnci, İlçe Emniyet Müdür Vekili Hakan Alabay ile kalabalık bir grup katıldı. Selçuk Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterilerinden sonra şenlikler çerçevesinde tandem atlayışları gerçekleştirildi. Günün heyecanlı atlayışını ise paraşüt hocası Beslan Babaoğlu 400 metreden yaptı. Babaoğlu mikrolayt ile 400 metreden atladı. 300 metre serbest atlayan Babaoğlu, yere 100 metre kala paraşütünü açtı. Alçak atlayış denemesini başarıyla gerçekleştiren Beslan Babaoğlu, alkış aldı. Tiyatrocu Engin Altan Düzyatan tandem atlayışı yaparken, şarkıcı Hayko Cepkin'in solo atlayışı da alkışlandı.

THK Efes Paraşüt Okulu Müdürü Sezai Çallı, şenliklerin ilgi görmesinin kendilerini cesaretlendirdiğini ve gelecek yıllarda daha fazla katılım olacağına inandıklarını belirtti.

Oyuncu ve sunucu Engin Altan Düzyatan, ilk defa atlayış yaptığını ve çok heyecanlı olduğunu söyledi. Düzyatan, "Televizyondaki yarışma programında atlayacağımı dile getirmiştim. THK yetkilileri yardımcı oldu. Bugün ilk defa tandem atlayışı yapıyorum. Atlayıştan önce iki korkum vardı. Birincisi çok sevip bağımlısı olmaktı. Diğeri ise ilk defa atlamanın verdiği tedirginlik. Ancak atladıktan sonra böyle bir heyecanı hayatımda yaşamadığımı anladım" dedi. - İzmir/ Selçuk

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Hayko Cepkin ve Engin Altan Düzyatan Paraşütle Atladı - Son Dakika


Advertisement