Halka Dizisi ile Gündeme Gelen Hazal Subaşı Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Halka Dizisi ile Gündeme Gelen Hazal Subaşı Kimdir?

Halka Dizisi ile Gündeme Gelen Hazal Subaşı Kimdir?

TRT ekranlarında yayın hayatına başlayan " Halka" dizisinin oyuncuları izleyicilerin merak konusu oldu. Dizinin oyuncularından biri olan Hazal Subaşı da araştırılmaya başlanan isimlerden. Peki, Hazal Subaşı kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

16.01.2019 10:23

Televizyon dizileri arasında güçlü kadrosu ve senaryosu ile akıllarda yer edinmeyi planlayan "Halka" dizisinin yayınlanması ardından oyuncu kadrosu yakın markaja alındı. Bahar rolü ile " Halka" dizisinde gördüğümüz Hazal Subaşı da merak konusu oldu. İşte, "Halka" dizisinin Bahar'ı hakkındaki her şey...

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

1996 yılında İzmir'de doğan Hazal Subaşı, Elidor Miss Turkey Yarışması'nda 2016 yılı finalisti olması ile dikkatleri üzerine çekti. İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde okuyan Hazal Subaşı, önce TRT'de sonra Star TV'de yayınlanan günlük dizi "Adını Sen Koy" ile ilk defa bir dizide başrol oynadı. Hem oyunculuk performansıyla hem de güzelliğiyle akıllarda kalan Hazal Subaşı, son olarak Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan ve başrolünde Tolgahan Sayışman'ın olduğu "Bir Umut Yeter" dizisinde yer aldı. Genç oyuncu bu kez Halka dizisinde Bahar karakteri ile ekranlarda görünecek.

Son Dakika Magazin Halka Dizisi ile Gündeme Gelen Hazal Subaşı Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement