Her Şeye Rağmen Filminin Yeni Afişi Yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Her Şeye Rağmen Filminin Yeni Afişi Yayınlandı

Her Şeye Rağmen Filminin Yeni Afişi Yayınlandı

Adana'dan Hollywood'a uzanan gerçek bir yaşam öyküsünü beyazperdeye aktaran Her Şeye Rağmen filminin yeni afişi yayınlandı. Bir başarı hikayesini çarpıcı bir senaryoyla beyazperdeye yansıtacak olan film 10 Şubat'ta vizyonda olacak.

30.12.2022 19:16  Güncelleme: 19:21

Erkan Petekkaya, Sinan Akdeniz, Nihan Büyükağaç, Ekin Mert Daymaz, Aslıhan Malbora ve Haki Biçici'nin rol aldığı Her Şeye Rağmen vizyon için geri sayımda. Yeni afişi yayınlanan Her Şeye Rağmen, asla vazgeçmeden, ayakta durmayı, umudu, hayata tutunmayı ve dürüstlüğün önemini sarsıcı bir hikaye ile aktarıyor. Film, 5.2 milyon Euro'luk bütçesi ile yılın filmi olmaya aday.

Çekimleri Türkiye ile birlikte, İspanya ve Almanya'da gerçekleşen Her Şeye Rağmen'de 400 kişilik teknik ekip görev aldı ve film için özel ve büyük prodüksiyonlu setler kuruldu. Yönetmen koltuğunda Erdal Murat Aktaş'ın oturduğu filmin senaryosunu Gürhan Özçiftçi, Ali Dündar ve Coşku Kılıç yazdı. Filmin müziklerinde dünya çapında ün yapan başarılı sanatçı Fahir Atakoğlu'nun imzası bulunuyor. Filmin 'Regardless Token' adı ile dijital parası da geçtiğimiz günlerde tüm dünyada satışa çıktı.

Filmde Adana'nın küçük bir köyünde başlayan hikaye, İspanya'nın Palme de Mallorca Adası'nda çarpıcı bir finale doğru ilerliyor. Gerçek hayattan uyarlanan 'Her Şeye Rağmen' 10 Şubat 2023 tarihinde Türkiye'de ve 50 ülkede aynı anda vizyona girecek.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Her Şeye Rağmen Filminin Yeni Afişi Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement