Herkes Bizi Konuşuyor - Son Dakika
Magazin

Herkes Bizi Konuşuyor

Herkes Bizi Konuşuyor

'Koğuş Akademisi' filminin yönetmeni Tolga Baş, "Sosyal medyada herkes bizi anlatıyor, bu da bize enerji veriyor" diyor.

17.05.2013 08:03  Güncelleme: 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şirin Sever'in a Haber'de sunduğu 'Jurnal'e önceki gün, 'Koğuş Akademisi' filminin yönetmeni Tolga Baş ile oyuncuları Çetin Altay ve Arzu Yanardağ konuk oldu. Bugün vizyona giren filmin yönetmeni Tolga Baş, "Senaryosu çok sıcak bir film oldu. Filmde, adi suçlardan mahkum olmuş insanların başından geçen komik olayları anlatıyoruz. Filmimiz herkese hitap ediyor" dedi. Baş, son dönemde vizyona giren Türk filmlerinin az izlenmesiyle ilgili olarak da şöyle konuştu: "Film yapmak delilik ama stratejiyi doğru belirlerseniz, başarılı olursunuz. Biz filmin senaryosu için çok uzun bir çalışma yaptık. Oyuncu seçimi önemliydi; herkes üzerine düşeni yaptı. Dolayısıyla filmin kötü olması mümkün değil. Ayrıca sosyal medyada gerçekten herkes bizi anlatıyor; bu da enerji veriyor."

GÖZLÜK BAŞIMI AĞRITTI

Filmin başrol oyuncularından Çetin Altay ise "Dört duvar arasında çekilen ve enerjinin hiç düşmediği, samimi bir film oldu. Çekimlerde de çok eğlendik. Rol gereği altı numara gözlük kullandığım için ilk üç gün inanılmaz baş ağrısı çektim" diye konuştu.

FİLMİ GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİM

Filmde 'Kamuran' adında bir hapishane müdiresini canlandıran Arzu Yanardağ, "Sert mizaçlı bir müdireyi canlandırıyorum. Gerçekten filmimizi çok beğendim. Daha önce beğenmeyip de beğenmiş gibi yaptığım filmlerim oldu ama bu kez öyle değil. Flimimiz sosyal medyada da ilgi görüyor" dedi. 'Matrix' filmine gönderme yapan sahneleriyle dikkat çeken filmde; Pascal Nouma ve Erkan Can da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Herkes Bizi Konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement