Hollywood'un En Kötü Komşuları - Son Dakika
Magazin

Hollywood'un En Kötü Komşuları

Hollywood\'un En Kötü Komşuları

Ünlüler dünyasının en parlak isimleri Los Angeles'ta ve New York'ta yaşayanların korkulu rüyası.

06.06.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

JUSTIN BIEBER

1994 doğumlu Justin Bieber, sevgilisi Selena Gomez ile ayrıldıktan sonra kontrol edilemez bir hale geldi. Sürekli kalabalık ev partileri veren hatta partilere birçok eskort kız da davet eden Bieber, sık sık komşularıyla kavga ediyor ve onlarla sert tartışmalara giriyor.

JAMES FRANCO

Yakışıklı oyuncu James Franco, dağınıklığı ve çöplere özen göstermemesi nedeniyle Los Angeles bölgesinin korkulu rüyası olmuş. Ayrıca evinin içinde mini bir prodüksiyon şirketi kuran ve sürekli konuk ağırlayan Franco yüzünden sokakta trafik ve park sorunu yaşanıyor.

CHRIS BROWN

1989 doğumlu şarkıcı Chris Brown, Los Angeles'taki evinin çevresindeki tüm duvarları graffiti ile süsleterek bölgedekilerin tepkisini çekmişti. Sık sık çok kalabalık partiler veren ve bu partilere katılanların taşkınlıkları nedeniyle evi polis tarafından basılan Brown, yine de tavırlarını değiştirmeye niyetli değil.

MADONNA

Müzik dünyasının kraliçesi olan 1958 doğumlu Madonna, New York'taki evinde verdiği partiler nedeniyle komşuların korkulu rüyası oldu. Müziği yüksek sesle açan ve evde çıkan kavgalar yüzünden rahatsız olan komşular, defalarca Madonna'nın apartmandan kovulmasını istemiş.

KATHERINE HEIGHL

1978 doğumlu oyuncu Katherine Heighl, komşuları için tam bir kabus. Bahçesindeki jakuzide dinlenirken yüksek sesle müzik dinlemekten hoşlanan Heighl ve sürekli müzik grubuyla çalışmalarını bahçede yapan eşi Josh Kelley, Los Angeles'ın en sevilmeyen komşularından.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hollywood'un En Kötü Komşuları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement